Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan értessem meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele, hogy válni akarok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre szólok, mindenki válasza érdekel.

Férjemmel évek óta megromlott a kapcsolatunk. Van közös gyerek is. Folyamatosan kerestem az okokat, a megoldást, de nem találtam. Majd rájöttem, hogy valószínű nárcisztikus személyiség.

Az a lényeg, nem akarok több energiát beletenni a kapcsolatba, mert ő sosem akart. Azt hittem megcsal, nem szeret, undorodik tőlem. De mégsem ment el. Nem értettem.

Legutóbbi beszélgetésünkkor teljesen komolyan mondta, hogy ő semmit nem rontott el, csak én vagyok a hibás. Ekkor döbbentem rá, hogy nárci. Tehát sosem lesz jobb.

10 hónapja nem szexeltünk, majd ha én próbálkozok, akkor lehet valami. Sosem érezte szükségét, hogy nekem is jó legyen, azt mondta, majd nekem is lesz jó. Egyszer. Talán.

A gyerekek nevelését csak én rontottam el, neki ebben nincs szerepe.

A lényeg, mondtam neki, hogy válni akarok. Mert szükségem van nekem is és a gyerekeknek is a nyugodt légkörhöz. Volt félretett pénzünk, azt elszórta. Most újra gyűjtögetek, hogy legyen hova mennie. A ház, amiben lakunk, az én nevemen van. De ezt sem érti meg, hogy minek teszek félre. Mintha nem fogná fel, hogy a költözéséhez, az albérletéhez kell. Mintha azt hinné, hogy úgysem megyünk szét. Tervezget a jövőre. Pedig konkrétan megmondtam neki, hogy el fogunk válni, és vége a kapcsolatnak. De mintha a falnak beszélnék. Miből értene? Mit tegyek, hogy felfogja, hogy véget ér a házasság, mert szex nélkül nem akarok élni?

2019. júl. 6. 23:48
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10-es, addig is, amíg itt lakik?
2019. júl. 7. 00:19
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel pszichiátriai eset a leírásod alapján.
2019. júl. 7. 00:21
 13/29 A kérdező kommentje:
12-es, valószínűleg így van. Csak félek a haragjától. No nem magamat féltem, hanem a gyerekeket. Bár egyszer mindenképp meg kell tennem. Csak tudom, hogy húzom-halasztom a dolgot, mert nem tudom mi lesz és ettől félek.
2019. júl. 7. 00:26
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Add be a válást!
2019. júl. 7. 00:33
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A lakást a házasság előtt vetted vagy jár neki valami belőle?
2019. júl. 7. 00:34
 16/29 A kérdező kommentje:

A házasság közben, de ügyvédi papír van, hogy nem vagyunk vagyonközösségben. Az én önerőm van benne, az én kizárólagos hitelem. Muszáj volt egy ilyen papír, mert ő mínuszban van, és az én előző lakásom volt az önerő. Különben nem kaptam volna hitelt.

Nem akartam megkerülni, az volt a terv, hogy bejön, mint adóstárs, 50%-ban, ahogy rendezi a tartozásait. Ez még mindig nem történt meg. Nem jár utána. Azt mondja, intézzem el én 😄 az ő dolgait.

Közben történtek a bántalmazások, többszöri kérésemre sem állt le, így inkább válok, nem próbálom menteni.

2019. júl. 7. 00:46
 17/29 A kérdező kommentje:

Természetesen vihet, amit akar, az autókat is, meg fizetek is neki majd. Nem akarok köcsög lenni. Hogy fizette a hitelemet, most pedig az utcára rakom csak úgy.

Csak ne bántotta volna a gyerekeket....

2019. júl. 7. 00:49
 18/29 anonim ***** válasza:

Akkor még egy kicsit gyúrjál rá, hogy kevesebb dolgát akard helyette elvégezni! :)

Különben gratulálok a döntésedhez!:)

Ügyes vagy!!

A gyerekek hogy vannak benne a történetben? Őket bántja, vagy mi a helyzet?

2019. júl. 7. 00:50
 19/29 A kérdező kommentje:
Vagyis nem csak ő fizette a hitelem, mielőtt félreértenétek, 47 ezer volt a hitel, annak a felét fizette, akár egy albi. Amúgy jobban keresek, mint ő, nem voltam sosem eltartott.
2019. júl. 7. 00:51
 20/29 A kérdező kommentje:

18-as, szóban bántja őket, hogy semmit sem érnek, nem jutnak sosem előre,és egyéb. A moderátor nem engedi a többit.

A nagylányom csak döglik, felesel, nem tanul. Most pont ilyen lett a nagy, ez az én hibám is. Szerintem csak azért is, kamaszodik. Ha folyamatosan azt hallja, hogy olyan semmirekellő, hogy csak kukás lesz belőle, az nem pont az önbizalmát növeli.

Sosem gondoltam volna, hogy így járok..., valamit nagyon elrontottam....

2019. júl. 7. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!