Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem?
És hogyan lehet visszahozni, ha hetente legalább egyszer közli velem, hogy kövér vagyok. Hogy akkor néznék ki valahogy, ha 60 kiló lennék. Hogy felöltözök szépen, mikor együtt megyünk valahová, erre közli röhögve, na most is feleslegesen öltöztél így fel. Évek óta nem kaptam egy olyan mondatot, hogy szép vagy. Évek óta nem hallottam tőle azt, hogy szeretlek, bár mondjuk tudom, hogy nem szeret. Ami dicséretet kapok tőle az az, hogy jót főztél. De ezt megteszi egy bejárónő is.
Szóval egyszerűen látom rajta, mikor rám néz, hogy csak a kövér disznót látja bennem. Le fogok fogyni, de most egyszerűen olyan szakaszában van az életem, hogy nem tudom a padlóról összekaparni magam. És ebben sem segít, hiszen annyit kértem csak, hogy egy hétvégét szeretnék egyedül eltölteni úgy, hogy nincs körülöttem senki.
És minek vagy vele?
Egyébként egyèrtelmű a szitu. Megcsal valaki olyannal, aki elég vékony neki.
Jaj,ne már...a ferfiak talán mind Adoniszok,sose hiznak el,es ritkul meg a hajuk...a foguk.stb..???
Akkor csak jo pasikat látnánk az utcákon 20-60 evesig...
Akkor pampoghatnanak,ha valaki felszed 5-10 kg ot az evek alatt,ha ok is kigyurt álompasik lennének...Ez nem infok a megcsalásra...
Kérdezo,járj utana,mi az igazsag.
Majd ird meg ,mi derult ki rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!