Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem miért nem tud megbocs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem miért nem tud megbocsátani egy régi "botlást"?

Figyelt kérdés
A "botlás" a következő volt: egy laborvizsgálat kimutatta, hogy az éhgyomri vércukor szintje 20(!) volt. Én az otthoni készülékkel. Megmértem én is, 27.5 volt. A háziorvos berendelte a sürgősségire. Az a baja, hogy előtte odatelefonáltam a háziorvoshoz, mert úgy láttam, hogy egyáltalán nem veszi komolyan az egészet. A háziorvos persze elmondta neki, hogy felhívtam, ezért gyakorlatilag nem állt szóba velem. Ez még 2018 szeptemberében volt. Azóta nem bocsátott meg, úgy kezel mint egy darab #$%^*-t. Miért nem lehet ezt a ballépést megbocsátani? Mi az, hogy beleugattam a dolgaiba? Az mondja, kíváncsi hogy én mit szólnék ahhoz, ha ő hívogatná háziorvosomat. Ha ilyen bajom lenne, még örülnék is, ha felhívná. Tényleg nem tudom, hogy mit csináljak, hogy rendbe hozzam köztünk a dolgokat. Valóban akkorát vétkeztem?

2019. jún. 14. 11:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A betegségtől is simán pánikolhat, és lehet agresszív, ha diétáznia kell. És gyanítom, nem tetszik neki, hogy "az anyja vagy". Vannak ilyen típusú férfiak, sőt elég nagy százalék, hogy inkább belehal, de ne a nőnek legyen igaza vagy pláne intézkedjen helyette, mert az megalázó - ő akar maradni az erős meg a főnök, amibe nem fér bele a panaszkodás vagy pláne a kiszolgáltatottság és az ellenőrizgetés. A vicc az, hogy vagy hagyod pusztulni, hiába szereted, vagy előbb jönnek a taktikázások, hogy hátha ha majd a szakember, az anyja vagy a haverok... stb. mondják neki, akkor elhiszi, hogy sajnos változtatni kéne. De bármelyik is, egyre mérgesebb lesz, és egyre jobban lábujjhegyen kell járni, hogy ne zavard a nagy önsajnálatban, amitől persze még jobban fogja sajnálni magát, hogy őt már nem is szeretik...
2019. jún. 18. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!