Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nézegeti a feleségem a régi szeretőm
adatlapját?
Figyelt kérdés
Tudom, kérdezzem meg őt... De nem akarom, hogy azt gondolja, kutakodok utána. Annyi történt, hogy megkért, írjak egy sort a barátnőjének a fb oldaláról, mert ő éppen főzött és sürgős volt, be volt lépve a laptojára, ekkor véletlenül a keresére kattintottam és láttam, hogy felül van a régi szeretőm adatlapja. Annyira régi szeretőmét (hülye megfogalmazás, mert új nincs ám), hogy még nem is voltunk házasok, mikor félreléptem vele fél éven át, ez egy 2-3 éves történet. A feleségem azt biztosan tudhatja, hogy már abszolút nem is beszélek vele és neki is családja lett azóta. F30
Bennünk nőkben elég sűrűn előjönnek régi sérelmek. Neked ő már nem emlegeti a dolgot?
2018. aug. 25. 20:14
2/15 anonim válasza:
Nyilván mert a tüske benne maradt.
3/15 anonim válasza:
Na vajon miért? Mert nem tudja elfelejteni, hogy mit csináltál. Aztán mégis miből lehetne biztos benne, hogy már nem beszéltek? Attól, hogy a nőnek is családja van, még dughattok.Hiszen őt előtte se érdekelte, hogy nem vagy független, ahogy téged sem...
4/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést az exem nőjeinek ugyan úgy felteheted:DD
Döbbenet a köbön:)
Kíváncsi vagyok nálatok, ha megkérdeznéd a nőt, hogy a nejed hányszor jelentkezett be hozzád a nevedben a te tudtod nélkül mit válaszolna, és hogy prüszkölne:D
2018. aug. 25. 20:15
5/15 anonim válasza:
Biztos nem azért nézegeti, mert tetszik neki.Nem bízik benned, keresi a jeleket nem-e dugod még most is a háta mögött.A franc se kínlódna egy csapodár, hűtlen pö.ccsel.Nem is értem mit eszik még rajtad....
2018. aug. 25. 20:31
6/15 A kérdező kommentje:
Már a távolság is akkora köztünk, hogy lehetetlen lenne bármi. Minden percemről tud a feleségem, le is tud ellenőrizni (meg is teszi), ez a nő az ország túlsó felén él.
Veszekedések alkalmával emlegeti néha fel, hogy "bezzeg neki"
2018. aug. 25. 20:43
7/15 anonim válasza:
Megmondom en neked,mert tudom.
En is ezt csinalom.Pedig mar 8 eve ennek....
Szemmel akarja tartani,boldog e,nem mesterkedik e valamiben,tartjatok e meg a kapcsolatot,stb.
De lehet puszta kivancsisag.Regebben azert neztem,mert ott kavart ,uzengetett,stb.Mara mar csak kivancsisag...
Hagyd,ne szolj neki erte...
2018. aug. 25. 21:52
8/15 anonim válasza:
*Veszekedések alkalmával emlegeti néha fel, hogy "bezzeg neki"
Nekem ezt a férjem mondja mindig:DD
2018. aug. 25. 21:55
9/15 anonim válasza:
ezt sose felejti el
es nem egyenszakas kaland volt hanem fel evig tarto viszony
nem is ertem miert ment hozzad😱szamomra rejtely
valami nincs rendben az onbizalmaval🤔
2018. aug. 26. 09:49
10/15 anonim válasza:
Úgy beszélsz erről a megcsalásról, mintha egy kis semmiség lett volna. Benne viszont valószínűleg hatalmas törést okozott. Ellenőrizgeti a nőt, nem bízik benned teljes mértékben, ami érthető. Csoda, hogy még egyáltalán a feleséged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!