Szoktátok nézni az exetek/ régi szerelmetek facebook adatlapját?
Ritkán de igen. Friss szakítás után nehezen állom meg egy ideig, de utána elhalványul a dolog a maradék érzelmekkel.
Néha az ovis kis szerelmem is megnézem, ahogy egy két kiskamasz plátói szerelmet is.
Már nem. Szakítás után én is néha ránéztem, mikor hiányzott. Viszont miután új barátnője lett, borzasztó rossz volt látni a közös képeiket és letiltottam teljesen, hogy rá se találjak soha. Azóta meg már el is felejtettem, nem érdekel mi van vele.
N
kb 1 évben 1x igen.
némi elégedettséggel töltött el,hogy az utánam lévő palija az én girnyó hasonmásom volt.
az utána lévő palija akihez hozzá is ment,meg az én puhos,mulya képű kiadásom.
ha mellém állna a két pali elmennének az öcséimnek úgy hasonlítanak.
mondjuk én sem panaszkodhatok,mert az utána lévő nőim,meg az ő hasonmásai voltak...
01:41...Ezt én is megfigyeltem az eddigi csajaimnál, hogy a következő pasik konkrétan a testvéreim lehetnének ha egymás mellett állnánk :D
Amúgy én letiltom őket alapból. Főleg azok után, hogy 1-2 csaj már a szakítás után pár nappal nyomta fel ezerrel a közös képeket az új áldozattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!