Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jó vagy mégsem?
Érezte már úgy valaki magát férjként, feleségként, hogy megvan mindene, de mégis hiányérzete van?
Én pontosan így érzek már évek óta! Minden klappol, mindenünk megvan amiért mások csak küzdenek, a párommal sincs gond, érzek egy űrt. Mintha egy kimondhatatlan dolog eddig még nem teljesült volna be, vagy önmagunk nem váltunk valamivé, amivé kellett volna... nem tudom megfogalmazni.
Szóval ezzel csak én vagyok egyedül, vagy esetleg van így más is?
Akkor miért nem erről kérdeztél ködösítés helyett? "Férjként, feleségként, hogy megvan mindene", "minden klappol", "párommal sincs gond"... Ezek szerint elég meg tudod te is válaszolni: nincs meg mindened, nem klappol köztetek minden, és azt is pontosan tudod, mi hiányzik. Vagyis más a szexuális étvágyatok.
Vagy most egy másik kérdésedre kommenteltél...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!