Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden jó vagy mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden jó vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Érezte már úgy valaki magát férjként, feleségként, hogy megvan mindene, de mégis hiányérzete van?

Én pontosan így érzek már évek óta! Minden klappol, mindenünk megvan amiért mások csak küzdenek, a párommal sincs gond, érzek egy űrt. Mintha egy kimondhatatlan dolog eddig még nem teljesült volna be, vagy önmagunk nem váltunk valamivé, amivé kellett volna... nem tudom megfogalmazni.

Szóval ezzel csak én vagyok egyedül, vagy esetleg van így más is?

2019. máj. 29. 23:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem erről kérdeztél ködösítés helyett? "Férjként, feleségként, hogy megvan mindene", "minden klappol", "párommal sincs gond"... Ezek szerint elég meg tudod te is válaszolni: nincs meg mindened, nem klappol köztetek minden, és azt is pontosan tudod, mi hiányzik. Vagyis más a szexuális étvágyatok.

Vagy most egy másik kérdésedre kommenteltél...?

2019. jún. 1. 16:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor mi klappol mégis?
2019. jún. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.