Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek fair ha a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fair ha a ferjem allandoan a fejemhez vagja, hogy eltart, miota itthon vagyok gyeden?

Figyelt kérdés
Elotte ugye dolgoztam, de most foleg az o penzebol elunk. Amit kapok az nem olyan sok a gyerekre koltom illetve itthonra vasarolok. De allandoan ezzel zsarol ha valamit nem csinalok meg pl, hogy bezzeg o ezert dolgozik agyba fobe hogy nekunk jo legyen. Volt egy nagyobb vitank az elmult hetekben, es akkor is ezzel jott es azt is momdta hogy ugysem tudunk hova menni, szoval kb fogjam be!nagyon rosszul esik. Elvileg szeret de megis ilyeneket mond. Azt mondja hogy en semmit nem csinalok, kozben ugye itt van a masfel eves gyerekunk, emellett takaritom a hazat, fozok( nem minden nap), de azert megcsinalom a dolgomat itthon. Miert kell rosszul ereznem magam, hogy most a gyerekneveles a fo feladatom? Ugy erzem most azt erzi barmit megtehet velem es barminek elhordhat, mert hogy ugysem tudok hova menni a gyerekkel.
2019. máj. 27. 09:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

- Ajánld fel neki, hogy ő is mehet GYED-re.

- Számolja ki, hogy körülbelül mennyi pénzbe kerülne neki egy 0-24-es takarítónő, szakácsnő, dajka. Ezután mondja, ki azt hogy a te munkád tulajdonképpen mennyit is ér.

2019. máj. 27. 20:48
 22/29 anonim ***** válasza:
88%

Érzelmi zsarolás, manipuláció, áldozatként tünteti fel magát, hogy mennyit kell neki dolgoznia meg ő így lett nevelve hogy el kell tartani a családot, "DE TE MIT KÉPZELSZ HOGY OTTHON VAGY A GYEREKKEL" - ahogy a hagyomány diktálná, ahogy nevelték állítólag?

Szerintem is gondold át. Csupa rossz jel, amiket beszél. Zsarnokoskodik és élvezi azz, hogy most megteheti szerinte jogosan, hogy a fejedhez vágja végre, hogy jaj ő mennyit dolgozik, "TE MEG CSAK ITTHON VAGY A GYEREKKEL". Mit össze mártírkodhat mások előtt... a kemény munkájáról meg lefogadom másoknak azt mondja, hogy szívesen dolgozik a családjáért.

Ismerek egy két embert, aki ilyen érzelmi zsaroló. Nagyon kedves mindenki szerint, otthon is többnyire kedves, kivéve ha nem úgy van ahogy neki tetszene...

2019. máj. 28. 07:50
 23/29 A kérdező kommentje:
Egyebkent pont olyan mint ahogy az utolso valaszado irta.mindenki szerint nagyon kedves tisztelettudo intelligens. Enis ezt gondoltam rola mikor megismertem. De mikor mondjuk valami nem tetszik, pl hogy a 2 honapos babaval itthon hagyott ket hetre mert o epp nyaralni akart mert strsszes a meloja es kikell kapcsolodnia... na akkor is nagy vita volt es meg en voltam a szemetlada mert neki ugy kellett elutaznia hogy felidegesitettem.... en ereztem magam szarul . Erre is azt mondta hogy neki csak dolgoznia lehet? Kikapcsolodnia nem?
2019. máj. 28. 13:10
 24/29 A kérdező kommentje:
Megbeszeltem egy ismerosommel hogy nala fogok lakni egy darabig. Aztan majd meglatom, hogy mi lesz hova megyunk. Ma este fogom neki ezt tálalni. De higyjetek el még o lesz felhaborodva es megsertodve.....
2019. máj. 28. 13:12
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Elmeséled, mi történt végül?
2019. máj. 29. 12:15
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Elutazott. Egyedül. Nayaralni. Két hétre. Úgy, hogy otthagyott téged a kéthónapos babával.

WTF???

Remélem, már nem vagy abban a lakásban.

2019. máj. 29. 12:44
 27/29 A kérdező kommentje:
Eljottem! Es igazam volt, még neki allt feljebb... azt mondta hogy en ezt csinalom a gyerekkel szegyeljem magam. Hogy majd igy kell felnonie miattam. Meg hogy ugysem fog a gyerek igy olyan jol elni, mint ahogy ott elt volna. Havi 100ezret fog most fizetni mig nem dolgozok. Egyebkent neki van 5 lakasa , de nem ajalnotta volna fel, hogy az egyikben lakhatunk a gyerekkel....igy egy ismerosom lakasaban lakunk, de ezert fizetnem kell 50 ezret....
2019. máj. 29. 14:00
 28/29 A kérdező kommentje:
De ha ezt a lakas temat mondtam volna az lett volna a valasz, hogy nem o mondta hogy menjunk el..... en akartam elmenni
2019. máj. 29. 14:01
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi történt kerzedo?
2020. febr. 28. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!