Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek fair ha a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fair ha a ferjem allandoan a fejemhez vagja, hogy eltart, miota itthon vagyok gyeden?

Figyelt kérdés
Elotte ugye dolgoztam, de most foleg az o penzebol elunk. Amit kapok az nem olyan sok a gyerekre koltom illetve itthonra vasarolok. De allandoan ezzel zsarol ha valamit nem csinalok meg pl, hogy bezzeg o ezert dolgozik agyba fobe hogy nekunk jo legyen. Volt egy nagyobb vitank az elmult hetekben, es akkor is ezzel jott es azt is momdta hogy ugysem tudunk hova menni, szoval kb fogjam be!nagyon rosszul esik. Elvileg szeret de megis ilyeneket mond. Azt mondja hogy en semmit nem csinalok, kozben ugye itt van a masfel eves gyerekunk, emellett takaritom a hazat, fozok( nem minden nap), de azert megcsinalom a dolgomat itthon. Miert kell rosszul ereznem magam, hogy most a gyerekneveles a fo feladatom? Ugy erzem most azt erzi barmit megtehet velem es barminek elhordhat, mert hogy ugysem tudok hova menni a gyerekkel.
2019. máj. 27. 09:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg számomra érthetetlen, hogy ha valaki gyereket vállal, utána miért vágja mindig a fejéhez(vagy az anyáéhoz), hogy pénzbe kerül. Ő vállalta a gyereket, tudta, hogy mivel jár. Akkor ne legyen egy sz.arházi köcsög, aki sajnálja rá a pénzt.
2019. máj. 27. 10:12
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

Ajánld fel neki, hogy cseréltek. Te visszamész dolgozni, ha kell, keresel egy jobban fizető állást, ő meg otthon marad GYED-en.

Mondd meg, hogy igazából neked még könnyebb is lenne így, és ahogy a szavaiból kiveszed, ő is szívesebben "csinálna semmit" otthon.

De ez is csak játszma lenne, szóval hosszútávon azzal teszel jót magadnak és a gyereknek, ha kilépsz ebből a zsarnok, megalázó, később talán már bántalmazó kapcsolatból is. A gyereknek is ez a legjobb, neki sem ideális ilyen környezetben felnőni.

2019. máj. 27. 10:16
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Kettő-három napra add át neki a háztartást, meg a gyereket.

Tegye meg azt amit te nap mint nap megteszel.

Oké , hogy a hazimunkáert gyereknevelésért nem jar fizetés, de ettől még munka !

Szemét dolog ilyennel zsarolni a másik felet.

Ne hagyd magad !

Állj ki az igazadért.

2019. máj. 27. 11:11
 14/29 anonim ***** válasza:
94%

Átéltem ugyanezt, kérdező. Naponta kiszámolta a 2 ezer forintot a kedves exem, és abból kellett bevásárolnom, magamnak a GYES/GYED ideje alatt egy nyalókát nem vettem soha. Persze otthon kellett a meleg ebéd minden nap, meg a kedves, mosolygós feleség esténként az ágyba...

Addig tartott ez így, amíg vissza nem mentem dolgozni. Utána is mindent én csináltam otthon is persze, meg a gyerekek körül is, viszont kábé egy év alatt rendbe tettem a saját, felnőtt életemet, és úgy vágtam ki a kedves urat, hogy csak úgy füstőlt.

Ennek két éve, és köszönöm, sosem voltam jobban. Ő most hétvégi apuka, fizethet szépen gyerektartást, nekem meg kéthetente szabadok a hétvégéim, és azt csinálok, amit akarok. :)

2019. máj. 27. 13:05
 15/29 Rockarc ***** válasza:
100%

Azt erzi, hogy igaza van, es ezt hangoztatja is. Eleg paraszt modon. A csalad penzugyi helyzete azert elore kiszamithato volt, akar forintra pontosan is, szoval ezzel nem takarozhat. Szerintem most jott ra, hogy neki megse kell gyerek. Ha nem tudod megbeszelni vele, hogy igy mukodik a vilag es jobb, ha tudomasul veszi, akkor kenytelen leszel tovabballni.

43F

2019. máj. 27. 13:34
 16/29 A kérdező kommentje:
Annyira a penz korul forog minden gondolata. Azt hiszi, hogy mivel o jol keres akkor mar boldogsag van. Es hogy barmit megtehet. Nagyon idegesito hogy allandoan azt hangoztatja hogy o miattunk dolgozik ennyit..... kozben mar gyerek elott is munkamanias volt.megertem en hogy sokat melozik es stresszes de nem ertem miert rajtam kell ezt levezetni. Es azt sem hogy engem miert nem ert meg senki? Miert nem kapok gyengedseget ,vigasztalast. Nagyon ki vagyok idegileg. A gyerekem tartja bennem a lelket. Elegem van ebbol a ferfibol. Mar kar neki magyarazkodnom inkabb rahagyom, mert ugyis csak oda lyukadunk ki hogy milyen hálátlan vagyok..
2019. máj. 27. 13:46
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
És miért vagy még vele?
2019. máj. 27. 16:22
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
gyerek előtt is ez volt, te meg szültél, mit vártál? istenem! elhagyni úgyse fogod, csak panaszkodsz
2019. máj. 27. 16:37
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

#18:

Sajnos nem mindig derül ki gyerek előtt, hogy milyen a pasi egy neki kiszolgáltatott nővel, bár valóban vannak jelek. Nem véletlenül menekülök a "fizessen a nő magának a randin"-típusú majmoktól. De a GYED egy éveken át tartó kiszolgáltatott helyzet, ahol kijön, milyen ember a nő párja valójában.

2019. máj. 27. 19:17
 20/29 anonim ***** válasza:
34%
Ki milyet szakít,olyat szagol! Én közel 5 év együttjárás után vettem el a feleségem, tehát ismertük egymást.Akinek fontosabb,hogy még a nagy lángoló szerelem (1-1,5év) idején elvegye a társát,azt gyakrabban érik meglepetések.15 éve vagyunk házasok, ebből a feleségem kb.1-2 évet dolgozhatott,pedig több diplomás, lett volna rá lehetősége,és 6 éve van itthon a 2 gyerekkel,de még soha nem vágtam a fejéhez,hogy én tartom el.Szerintem ,amíg nem kenyérkérdés,addig nem is kell,a család boldogsága a legfontosabb.
2019. máj. 27. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!