Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem kíván? Már fel sem áll rám.
Érezhető, hogy kínlódik. Szexelne, de nem velem...
Ha elhízott bányarém lennék még érteném is, hogy ezért nem kíván, de sajnos nem.
Kb fél éve tart ez, hogy csak nyüglődés az egész, és valójában senkinek se jó.
Sokáig mesélt a stílusáról, hogy milyen lazán vagányan öltözik...
Hogy erős smink, köröm, haj...
Én ha nem vagyok farmeres, erős sminket használó? Más merev világból jöttem, az évek meg méginkább csak keményítenek rajtam. Ilyen voltam, tudta mit kap.
És igen, hülyére vesz. Eddig volt némi látszat. Tudom a szr porcukorral még szr marad, de amikor már ez sem marad, akkor mi marad?
Hidd el, nincs jelentősége annak, hogy te nem vagy olyan stílusú, mint az a nő. Valami megfogta benne. Előtte milyen volt a kapcsolatotok? Vajon hogy jöhetett be az a másik nő a képbe?
Valószínűleg az a baj, hogy nem csak testileg, de érzelmileg is kötődik a másikhoz, de nagyon meg akarja javítani a kapcsolatot, ezért igyekszik. Csak sajnos a testét nem tudja ésszel meggyőzni. És ennek nincs köze ahhoz, hogy te egy csinos nő vagy, vagy egy elhízott bányarém.
Ezt itt nem fogja tudni neked senki megoldani. Kérd meg, hogy legyen veled teljesen őszinte és mondja el, hogy mit érez és mit szeretne. Ha fél éve, amikor képbe került a nő, elmondott neked mindent, akkor mondja el most is, ami van benne.
Ha meg akarja menteni a házasságot, akkor ismerjétek meg újra egymást, járjatok randikra, esetleg utazzatok el legalább 1-2 napra kettesben. A szexet ne erőltesséek, csak ha jön magától.
Ha viszont csak kínlódik és nagyon nem működik, akkor ne alázzon meg azzal, hogy kötelességtudatból veled marad, mint valami mártír, aki feláldozza magát.
Akit szeretek arra feláll. És kívánom. És kezdeményezem az aktust.
A nyüglődés azt jelenti, hogy ennek lassan vége lesz :( sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!