Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálja a házastársatok, ha olvastok, filmet néztek, rádiót hallgattok esténként?
Volt már, hogy azt kérte, ha Ő is otthon van, inkább ne, mert akkor nem övé a figyelem?
10 éve vagyunk együtt, gyerek nincs.
Nálunk nincs ilyen probléma. Tiszteletben tartjuk a másik igényeit.
Filmet együtt szoktunk nézni vasárnaponként 1 hónapig én választok filmet, 1 hónapig ő:) Így nincs morgás, mindenki megkapja amit akar:)
Olvasni mindketten szoktunk,tehát nem zavarja. Szóba se állnék olyannal aki egy könyvet se vesz a kezébe soha....
Sorozatokat neten együtt is nézünk, és külön külön is. Külön mindenki a saját laptopján, én hangszóróval, ő fülhallgatóval a saját kedvenceit nézi. Pl este vacsi alatt-után. Együtt pedig az én gépemről, akkor idetelepszik mellém a kanapéra, úgy nézzük a közös kedvenceket.:) (9 éve együtt, gyerek nincs és nem is akarunk):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!