Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság a család és a nők megrövidítik a férfiak életét?
Szép próbálkozás, te kutatások folyamatosan bizonyítják, hogy a házas, gyerekes férfiak tovább élnek .:) Ellenben a házas nők nem élnek tovább. Szerintem ez mindent elmond.
Amúgy szerinted régen nem várták el, hogy önálló legyen? Régen szerinted mennyit dolgoztak? És nem öltönyben az irodában, hanem a földenek reggeltől estig.
Amúgy meg senki sem kényszerít rá, hogy nőn után futkossatok. Ez a szex meg nőmánia a saját hibátok. Élhetnétek nyugodtan egyedül is.
Amúgy szerinted régen nem várták el, hogy önálló legyen? Régen szerinted mennyit dolgoztak? És nem öltönyben az irodában, hanem a földenek reggeltől estig.
Kint a földeken dolgozni jó levegőben, békésen jobb dolog, mert amit régen a nagyszüleink csináltak az egészséges volt mert mozgás volt kint a földeken és lesz stressz nyilván ott is, de messze nem akkora mint most, ugyanis most öltönnyel beülsz egy irodába egy multinál és stresszelsz, nem mozogsz ez sokkal rosszabb
Igaz, biztos egészséges volt 40 fokban az UV sugárzásnak kitéve és a hőgutának a földeken, amit utána jó ha egy "kis" lázzal megúsztak, de akár életveszélybe is kerülhettek miatta.
Minden bizonnyal sokkal jobb nyáron napszúrást kapni és tocsogni a saját izzadtságodban, mint egy légkondis irodában ücsörögni.
Én is azt olvastam, hogy statisztikailag a házas férfiaknak több szex jut és tovább élnek, utóbbi okaként azt hozták ki, hogy a nők egészségtudatosabbak, ezért küldik a párjukat olyankor is orvoshoz meg betartatják vele a diétát, gyógyszert, tornát...stb., amikor azok férfiasan elbliccelnék.
A nők többsége viszont szintén dolgozik, csak ők utána otthon is, plusz ha szülnek, az sejtszinten is öregít.
"Nálam ez déd-ükszülőkre volt jellemző.)"
Nálunk ott sem, de azért falvakban elterjedtebb volt a háztáji és a föld, mint az utóbbi 50-60-x évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!