Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért van az, hogy egy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 40 feletti házas férfi, otthagyja a családját, gyerekeit egy huszonéves lányért?

Figyelt kérdés
a környezetemben több ilyen eset van, nem értem a miértjét? tényleg, egy 40 év körüli nőt már dobni kell egy 20 évesért?

2019. máj. 17. 13:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%
#4 nem csak a nő hízik el, hanem a 40-es férfiak többsége is. Szerinted miért nincs kedve a feleségnek már szexelni? A fiatal lányok is csak pénzért hajlandóak megtenni...de arra persze a kedves férfiak sosem gondolnak, hogy ők is megcsúnyulnak, szottyadt lesz a bőrük, elhíznak, ráncosak. Erre izguljon fel a feleség?
2019. máj. 17. 14:17
 22/35 anonim ***** válasza:
30%

"A fordítottja, hogy a nő hagyja ott a férjét, nem történt még az én környezetemben."

Pedig a válások 75%-át a nők kezdeményezik. Biztos történt, csak nem tudsz róla.

2019. máj. 17. 14:32
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Megyek a környezetedbe nőt keresni.

Ha tudsz esetleg olyat aki nem talál magának 20 évvel idősebb párt, privátban megadhatod az elérhetőségét.

2019. máj. 17. 15:59
 24/35 anonim ***** válasza:
94%

Én azon röhögtem hogy a feleség elhizik meg elhanyagolt meg mackonadrag...

Az en exem konkretan egy 22 evvel idősebb bagosra cserelt :-D

Elhanyagolt meg nem en voltam hanem ő aki 1 heten 1x zuhanyzott....de en legalabb hálas vagyok h lelépett :-D

2019. máj. 17. 16:01
 25/35 lilla64 ***** válasza:
82%

Sajnos nem egyedi eset.A férfiaknál is van egy amolyan"kapuzárás előtti pánik" amikor úgy érzik,hogy bizonyitaniuk kell,és felszednek egy fiatal csitrit.

A vége ennek általába az,hogy a lány ráún az idősödő pasira és dobja egy fiatalabbért.Aztán az öreg visszatér a családi tűzhelyhez ha még visszafogadják.

2019. máj. 17. 16:29
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem is elhagyott egy fiatalabb (30 ) noert ! En nem fogom semmire , kerek perec megmondta , h szerelmes bele ! Ennyi , sajnos ezt nem kell tul ragozni ! Nem , nem vagyok se ápolatlan , se elhízott , egyszerűen el faradt mar nagyon reg a házasságunk, amit en is éreztem, de nem léptem .
2019. máj. 17. 17:50
 27/35 anonim ***** válasza:
82%

#5 pont az ilyen hozzaallas miatt van ennyi valas. Elfaradt? Hagyjuk a csába, annyi mas lyuk van a vilagon, hatha azzal jobb lesz. (Elmondanam h a nagyobb gyerekem evek ota pszichologushoz jar h feldolgozza-ennyit arrol h a gyerekeknek is jobb)

Szerintem az emberek nem ismerik magukat, nem ismerik a parjukat, es ez a fogyasztoi tarsadalom csak megerositi oket h ami elromlik le kell cserelni, yolo, nem fer bele a javitas.

Engem is lecsereltek egy akkor 19eves lanyra, meg csak le sem erettsegizett akkor, de a ferjem szerelmes lett es minden ervet felhozott a csaj mellett es ellenem. A csaj meg nyomatta ugye h o mennyivel boldogabba tudna tenni a ferjet, vitte is. Nem tudom h meddig maradtunk volna egyutt, igy jo par ev tavlatabol azt gondolom a legjobb dolog ami tortenhetett velem.

De kerdesedre a valasz, a fiatalsagukat latjak, a gondtalansagukat, nyilvan az uj udito szexet, feszesebb testet, szellemi szinten egy tapasztalatlan 20eves nem lehetne partner egy 40 eves ferfinak, de azt gondolom nem is nagy beszelgeteseket keresnek. Nyilvan nem voltam olyan edes hamvas vihoraszos csitri hiszen 2 pici gyerekem volt otthon, napi gondjaink, nekem nem volt idom sem energiam, sem penzem csak arra koncentralni h az elet gondtalan es h en a legjobban nezzek ki.

De nem is kell. Es ezt akkor is igy ereztem. Teljesen rendben volt az akkori eletem is, csak nem a megfelelo embert valasztottam hozza csaladosdit jatszani.

Sors fura fintora h az akkori sok igeret elszallt a csaj reszerol, az exem meg eli ugyanazt az eletet ha nem nehezebbet amit otthagyott velem 2 gyerekkel, csak mashogy szolitja a feleseget es masok az uj gyerekei nevei:)

2019. máj. 17. 18:10
 28/35 anonim ***** válasza:
51%

13-as!

Megmondtad a frankót. És mondom ezt úgy, hogy a huszonéves lányom egy tündérkirálylány, már levált, férjnél van, tanult, aranyos stb. Férjemmel a kapcsolat nagyon jó, egyszerűen mi ketten nem tudunk olyat tenni, hogy egymás agyára menjünk. Kémia is megmaradt, beszélgetni is tudunk. Mindketten tiszteletben tartjuk a másik fél munkáját is. Ronda így kimondva, de ha visszamehetnék időbe, két dolgot nem akarnék: gyerekes pasihoz menni (neki volt egy, amikor elvett engem), és saját gyereket szülni sem. Lehet, hogy egy lelketlen r...binek tűnök, de legalább őszintén elmondom, nekem is ez jön le, hülye, aki gyereket vállal. (N/49)

2019. máj. 17. 18:23
 29/35 anonim ***** válasza:

"akkor így nem is monogám kapcsolatra vagyunk teremtve ennyi erővel, ha valóban meg lehet unni egy, mindenben tökéletes nőt vagy férfit is. "

Fene tudja, mire vagyunk teremtve, viszont tény, hogy már a nagymamám is mondta azt a mondást, hogy "A legszebb nőt is unja valaki."

2019. máj. 17. 18:25
 30/35 anonim ***** válasza:

Lol. Leírtam, hogy ugyanazért, amiért a nők. Egy válaszoló leírta, hogy több nő kezdeményez válást. Mindkét válasz le lett pontozva...

Egyre férfigyűlölőbb ez az oldal :/

2019. máj. 18. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!