Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 40 feletti házas férfi, otthagyja a családját, gyerekeit egy huszonéves lányért?
Nem a 20 éves lányért hagyja ott, hanem mert már rég tönkre ment a házassága, csak félt kilépni, amíg nem volt más.
Körülöttem is több középkorú férfi házassága ment tönkre, és mással kezdett új életet, de egy esetben sem lánya korabeli nővel. Azért nem ez a jellemző, akinek kicsi esze van, az úgyis tudja, hogy ez nem lesz tartós.
Elhagyja magát az asszony,elhízik,nem figyel magára oda.
Állandóan fáj a feje,nem áll fel neki rá.
Pont ezekért,a nő is vastagon tehet róla.
"körülöttem összesen 5 ilyen eset van. A fordítottja, hogy a nő hagyja ott a férjét, nem történt még az én környezetemben."
Ahol laktam faluban, a felek több, mint háromnegyede elvált. Ezek közül 2 olyan eset volt, ahol a férfi lépett le. Az összes többiben a nő.
nyilván tényleg nem látunk bele, hogy mi történt. Ebből két esetben tényleg odaadó jólelkű feleségekről van szó. Nem hagyták el magukat, fodrász, smink, szép ruhák, mégis megtörtént, hogy egy 20 éves elcsavarta a férje fejét.
Nem lehet, hogy hiába, ha egy nő kedves, szép, attól még a férj megunja előbb utóbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!