Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben? Hosszú lesz.
Jó, hát ezt mi nem tudjuk megítélni, hogy ki a hunyó. Éppen te is összeszedhettél valamit. Főleg, ha nem is írtál le ide mindent arról a "csak csók" voltáról.
De ha ekkora a szr, miért nem váltok? Ne mondd, hogy jaj jó apa, mert nem hiszem el.
Amikor írtad, hogy véget vetettél, azt hittem, hogy megjött az eszed, és elváltál.
De nem, te inkább maradsz a férjeddel, aki lelkileg terrorizál, fizikailag is bántalmaz, megcsal, és se tiszteletet se szeretetet nem éreztek egymás iránt.
Te úgy öntöttél, hogy így akarod mellette leélni az életed. Mi a kérdés? Kezdj el inni, hogy könnyebben elviseld, és egyél sok zsírosat, hogy pár évvel kevesebbet kelljen mellette kihúzni.
Nem akartam húsz évet kidobni az ablakon. Először azt hittem, megváltozik. Ideig óráig próbálkozott, de befejezte a próbálkozást. Visszatért a régi énjéhez.
A csók tényleg az volt. Sokat beszélgettem azzal a férfival, inkább jó volt elmondani a dolgokat valakinek, aki meghallgatott. Persze, jó lett volna, ha van szex, de megálltunk még akkor, amikor meg kellett. Jó volt azt érezni, hogy nő vagyok, hogy valaki még nőként tekint rám. Ugyanis a férjem vagy két éve a szemembe mondta, hogy nem szeret és nem tart nőnek. Mert neki egy nő 60 kilóig nő, utána egy elhízott bálna, egy disznó. És én is ebbe a kategóriába tartozok. Eddig nem tudtam elválni, függtem tőle anyagilag. Most már nem és tudom, hogy ez is szarul érinti.
Ha ilyen helyzetben lennék, én elválnék.
Magam miatt is, meg amiatt is, hogy nem akarnám, hogy a gyerekem úgy nőjön fel, hogy ilyen párkapcsolati mintát lát.
(Mondjuk én már korábban, a "folyamatos piszkálódás, bekorlátozás, önbizalom teljes leépítése ... folyamatosan ment a szóbeli erőszak, a végén némi fizikai is" időszakban kiléptem volna ebből a bántalmazó kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!