Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mennyi " kimenőt" kaphat a férj?
Nyilván félreérthető a kérdés, de máris kifejtem.
Tizen éve vagyunk együtt. 2 gyerek, a kicsi 3 hónapos. Nincs nagyszülő, mindkettőnk anyukája még gyerekkorunkban halt meg. Ő dolgozik, műszakos. Pihenő napjain szeretne hobbizni.
A kérdést azért tettem fel, mert már nem bízok saját ítélőképességemben. A gyerekek, nagyon sok erőmet elveszik. Így pláne, hogy tavaszi szünet van. A kicsi fogzik, extra nyűgös, vagy ölben akar lenni vagy legyek a közelébe. Éjszaka 2 órákat alszok, majd sír, etetek, nagyot takargatom, majd ismét elölről este 9-től reggel 6-ig. Majd ébred mindenki, reggeli készítés stb indul a nap. A ház kupis, de egyszerűen nincs rá energiám. Éppen annyit összetudok kaparni, hogy ébren tudjak maradni, gyerekeket el tudjam látni. Kapok is érte rendesen, hogy hogy néz ki a ház ha egész nap csak itthon ülök.
Na de nincs is ezzel semmi gond. Engem az zavar, hogy ő dolgozik és jár neki a kikapcsolódás, a hobbi, egyedül vagy a haverokkal. De rosszul esik, hogy nem tudom rábízni a kicsit, hogy akár csak egy forró fürdőt vegyek vagy ledöljek egy órára. Jogos részemről ez a csalódottság?
Az dolog másik oldala, hogy se szex, se ölelés, se puszi se semmi. Mert 30 kg felesleg van rajtam és soha nem voltam ilyen kövér, és magamtól is undorodom, de a torna most a legutolsó gondolatom. Úgy érzem ez egy ördögi kör.
Keressek egy bébiszittert igaz? De ilyen pici babát idegenre nem szívesen bíznék még.
Ne haragudjatok a panaszkodásért, de jó kiírni magamból. Legalább ennyivel is könnyebb most.
Óh Kedves, annyira sajnálom. Nagyon nagy lelki erőd lehet, én biztos, hogy összeroppannék ha ilyen tragédia történne velem. A gyermekeim az életem.
Valaki írta, hogy el is válhatnánk. Igen már végig gondoltam ezt a lehetőséget is. De annak mi értelme lenne? Így legalább a gyerekek nem csonka családban nőnek fel. Csak többet látják mintha elvállnánk.
Beszélni nem érdemes vele, mert úgy is az lesz a vége hogy én vagyok a buta.
Nálunk is 3 hós a kicsi, ovis a nagy, de nagyon nem így mennek a dolgok. Kikapcsolódhat, igen. Egy hónapban 1-2x este sörözik és beszélget a barátaival. Ez engem nem zavar, mert fürdetés után indul, tegát nem kivonul az ajtón, aztán oldjak meg mindent. Illetve azért sem, mert itthon maximálisan beszáll, kiveszi a részét, segítünk egymásnak mindenben. Én is dolgozom itthonról, mert vállalkozó vagyok, nem engedhetek meg több év kiesést, ez úgy működik, hogy hazajön, átveszi a gyerekeket, én meg kezdhetem a melót. Szóval minden közösen, megosztva, egymást segítve és figyelembe véve. El én nem megyek még itthonról egyedül, mert a pici szopik, majd később viszont simán. Tudom, mert az első gyereknél se volt ebből gond.
Nálatok ez nagyon nincs meg. Annyi szabadidőt érdemel, amennyit ő ad neked. Azaz semmit.
"Valaki írta, hogy el is válhatnánk. Igen már végig gondoltam ezt a lehetőséget is. De annak mi értelme lenne? Így legalább a gyerekek nem csonka családban nőnek fel. Csak többet látják mintha elvállnánk."
Így is csonka családban éltek.
Hiába van apa, ha nem veszi ki a részét, nem foglalkozik a gyerekekkel, ugyanaz, mintha nem is lenne. Akkor mit fognak hiányolni? Ami most sincs?
Az a baj hogy igy egy rettenetesen rossz családképet adsz neki: anya megcsinál.mindent, apa meg leül ha hazaér a munkából és lesz**mindent.... túl azon hogy nem tisztel, nem szeret, nem jó társ, tehát csak rossz példát adsz a gyerekeidnek!
Van egy ilyen ismerősöm, a gyerekek 16 es 11 evesek, anyuka csinal mindent, apuka 15 éve nem dolgozik.... mindkettő gyerek életkeptelen, és pont olyanok mint az apjuk. Anyukának lett "örökre" 3 gyereke.... ezt akarod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!