Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes feladni mindent?
"Régen miért tudtak megmaradni egymás mellett a párok az esetek 99%-ában valamelyikük haláláig? A nagyszüleim is 85-80 évesek és 61 éve házasok."
Mert nem volt annyira elfogadott a válás. Nekem egyébként nagyszüleim is (mindkét ágon), meg az ő összes testvérük elvált, ennyit a régi szép időkről. :D
"Nőként olyan 45 felett, férfiként olyan 50-55 felett már gyakorlatilag lehetetlen új párt, pláne szerelmet találni"
Valahogy nem ezt látom, a fentebb említett idős hozzátartozóim 90%-a utána talált új kapcsolatot. Párom nagypapája 78 éves, egy éve van új barátnője.
Értem, amit írsz, de azért ne sarkítsunk már ennyire.
48 évesen "idősödsz"???? Te jó ég!
Kezdd ott, hogy ne temesd magad ilyen fiatalon.
Ha ugyanúgy fogjátok kezelni a kapcsolatot egy következő partnerrel, mint most, akkor ugyanúgy unni fogod azt is.
Ha unalmas az életed az a te hibád, senki másé. Ha a kapcsolatot unalmasnak érzed az meg a kettőtök hibája.
Nálunk sincs gyerek, nem is akarunk soha, és bár fiatalabbak vagyunk most még (33-30) ezért csak 9 éve vagyunk együtt, de soha nem unatkozunk. Sem együtt, sem külön külön. El tudjuk magunkat foglalni, élvezzük az életet és egymás társaságát. Nem is értem hogy képes valaki unni magát, főleg úgy, hogy van egy szerető párja, és még gyerekkel kapcsolatos macerákat se kell intézni mert nincs. Tengernyi időtök van magatokra és egymásra, miért nem használjátok ki?
Azt gondolom, hogy sokat számít a hozzáállás, és ha úgy álltok hozzá a pároddal egy következő kapcsolathoz, abba is beleunnál. Neked amúgy tényleg ennyit ér tizen-akárhány év amit a férjeddel töltöttél???? Nem tudom mióta vagytok együtt, szereted-e még, bár ezek alapján az jön le, hogy nem. De tényleg képes vagy eldobni mindent?
Teljesen az jön le számomra az írásodból, hogy te már nem szereted a párodat. Úgy viszont tényleg felesleges tovább erőltetni. Megérdemel olyan társat aki szereti. Te meg keress izgalmakat. Nincs is kőbe vésve, hogy mindenkinek párban kell lennie. Szingliként is lehet valaki boldog, lehet izgalmas élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!