Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek, hogy viselkedik a férje, ha különprogramra mentek el?
Nem discora gondolok, hanem pl.találkozás barátnőkkel, vagy szülők látogatása.
Minden veszekedésnél felhozza,hogyha elmentem vhova(durván 3xor 4 xer egy évbe,és egymáshoz járunk, kvzni vagy vmi) akkor,hogy mi már el fogunk így távolodni, mert én mindig külön utakon járok,
de amikor ő megy a haverjához az nem probléma. És az nem külön program.
Nem értem, hogy ezen miért kell így kiakadni.
Semmi extra. Èrezzem jól magam, vigyàzzak magamra, hívjam ha baj van. Kész. Volt, hogy a vonatàllomàson talàlkoztunk hogy együtt mehessünk haza. Ekkor pl nem baràtnőkkel hanem egy régi volt osztàlytârsammal talàlkoztam ( sima haver, nem ex). Néha vele is összefutok a baràtnőim mellett. A férjem ismeri is. Még az együttjàràsunk elején bemutattam őket egymàsnak.
Ja igen...normàlis férjem van, szeret, tudja hogy szeretem és nekem csak ő kell, bízik bennem. Ennyi. Nem egy ok nélkül féltékenykedő, hisztis, irànyítàsmàniàs, kettős mércével mérő ősbunkóval kell összeàllni. Viselje el az akinek 6 anyja van... Ennyi. 33/N, 30/F, 9. éve együtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!