Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha féltékeny vagyok a férjemre?
Figyelj, nyugodj meg! :) Először is, kezdj el magadra koncentrálni. Ne ekézd magad, nem vagy rosszabb annál a nőnél, meg senkinél sem. Gyereket nevelsz, elfáradsz, nyilván a hétköznapokban nem mindig festjük ki magunkat és dobáljuk magunkat kisestélyiben.
A férjed felszínes, nagyon sajnálom. Most nehéz tőle megszabadulni, így értem az aggodalmaidat.
De erre tényleg csak az a megoldás, hogy próbálsz megnyugodni, magadra és a gyerekre koncentrálni.
Nekem is nehéz lenne, de megpróbálnám. Ha nem vesz részt a családi életben, ki kell rekeszteni onnan. Maradjon kívülálló, aki kívülről szemléli a dolgokat. Összeszeded magad, aztán lelépsz. Gondolom, kiszolgáltatott helyzetben vagy. Nagyon sajnálom, de ez nem jelent jót.
Én az első ilyen után elküldtem volna, de te nem tetted. Mostmár nehezebb lesz megszabadulni tőle így, de muszáj lesz, ha nem akarsz tönkremenni egy férfi miatt. :/
Az a nő meg ugyanolyan fáradt lenne, mint te, ha annyi dolga lenne, mint neked. Csak hát ő ráér és pörög. Majd nem fog.
Befele figyelj, magadra koncentrálj, mert sajnos másokat nem tudsz megváltoztatni.
Az meg benne van a pakliban, hogy szemétládákat fogunk ki, mert senki sem (vagy nagyon kevesen) az igazi oldalát mutatja ismeretlenként a kapcsolat elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!