Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek miatt fent lehet tartani egy házasságot?
Nem értem, miért lettem lepontozva?
Kinek érdeke olyan környezetben felnevelni egy gyereket, ahol se szeretet, se szerelem, se tisztelet nincs már, csak azért vagyunk együtt, mert lett egy gyerek? A gyerek ettől boldog? Jó példát lát a későbbi párkapcsolaihoz? A szülők boldogok egy ilyen viszonyban?
Remélem, csak viccel, aki azt mondja, együtt kell maradni a gyerek miatt!!!
Nemelyek egy kutyaval, vagy egy macskaval kulonbul bannak, mint egy gyerekkel. Kicsit nagyobb felelosseg vallalasra lenne szukseg, meg a 20 eves gyerek is tamogatasra szorul egy csomo teruleten. Elvalni akkor kell, ha a gyerek szempontjabol is az a jo. A langolo szerelmekbol szokott lenni a pofaraeses.
42F
az is egy sztereotípia, hogy a 3. féllel való további kapcsolat minden esetben tönkremegy. nem feltétlenül. miért ne lehetne éppen a harmadik fél az, akit keresett a delikvens.
gyerek miatt fenntartani egy házasságot szerintem szörnyű. egyrészt az ember utólag fogja megbánni, hogy megfosztotta magától a boldogságot, amikor már lesz mondjuk 70... másrészt a gyereknek hol boldogság az, ha látja, hogy pl apunem boldog? hazugságban fog felnőni, és később egy rossz minta alapján lehet, hogy ő is egy boldogtalan életet választ majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!