Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A gyerek miatt fent lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerek miatt fent lehet tartani egy házasságot?

Figyelt kérdés
Ismerősöm szerelmes lett.
2019. jan. 6. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem, miért lettem lepontozva?

Kinek érdeke olyan környezetben felnevelni egy gyereket, ahol se szeretet, se szerelem, se tisztelet nincs már, csak azért vagyunk együtt, mert lett egy gyerek? A gyerek ettől boldog? Jó példát lát a későbbi párkapcsolaihoz? A szülők boldogok egy ilyen viszonyban?

Remélem, csak viccel, aki azt mondja, együtt kell maradni a gyerek miatt!!!

2019. jan. 6. 17:37
 12/17 Rockarc ***** válasza:

Nemelyek egy kutyaval, vagy egy macskaval kulonbul bannak, mint egy gyerekkel. Kicsit nagyobb felelosseg vallalasra lenne szukseg, meg a 20 eves gyerek is tamogatasra szorul egy csomo teruleten. Elvalni akkor kell, ha a gyerek szempontjabol is az a jo. A langolo szerelmekbol szokott lenni a pofaraeses.

42F

2019. jan. 6. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó 20 éves miota gyerek,12 ig max gyerek,20 az javába felnőtt,de odahaza 30 asok is gyereként vannak tartva itt kint a 10 éves életképsebb.. :)
2019. jan. 6. 20:33
 14/17 anonim válasza:
A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen egy olyan családban felnőni, ahol csak a gyerekek tartják össze a szülőket. Anyukám ugyanis a mai napig azt mondja, csak miattunk, gyerekek miatt nem hagyta el apukámat. Felnőttként azt gondolom, ez a létező leggyávább megmagyarázása annak, amikor egy nő nem tud kilépni a rosszul működő házasságából. Sokkal jobb elvált, külön-külön boldog szülők gyerekének lenni, mint egy olyan családban élni, ahol a szülők egy fedél alatt élnek, de mindketten boldogtalanok, látványosan nem szeretik egymást. A gyerek ugyanis nem vak...
2019. jan. 6. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:

az is egy sztereotípia, hogy a 3. féllel való további kapcsolat minden esetben tönkremegy. nem feltétlenül. miért ne lehetne éppen a harmadik fél az, akit keresett a delikvens.

gyerek miatt fenntartani egy házasságot szerintem szörnyű. egyrészt az ember utólag fogja megbánni, hogy megfosztotta magától a boldogságot, amikor már lesz mondjuk 70... másrészt a gyereknek hol boldogság az, ha látja, hogy pl apunem boldog? hazugságban fog felnőni, és később egy rossz minta alapján lehet, hogy ő is egy boldogtalan életet választ majd...

2019. jan. 6. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze.
2019. jan. 6. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Gyerekként láttam hogy a szüleim nem boldogok együtt. Más családban más gyerek is észre fogja venni! A gyerek is el lesz rontva, meg mindkét fél élete. Aki meg a gyerek miatt marad egy fos kapcsolatban nagyon önző ember és kényelmes mert nem kell újra felépíteni egy új világot amiben boldog lehetne. Aztán a gyerek felnő, elköltözik. Na akkor lesz a legrosszabb...
2019. jan. 13. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!