Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szeretőt találni?
Házas férfi vagyok, nulla szexuális élettel. A feleségem bevallása szerint tényleg mindent megteszek érte, de őt nem érdekli a szex, azt mondta hogy ő ellene élete végéig is nélküle. Van egy gyerekünk, van egy szépen felépített életünk. Nekem igazából nincs semmi bajom, csak a szex hiánya, de az már kezd kritikus feszültséget generálni bennem.
Vannak olyan weboldalak ahol kifejezetten szerető státuszt keresnek az emberek?
#20 Teljesen igazad van. Ugyanezt látom én is.
Simán csald meg, és ne bukj le!
Nőként könnyű elválni akár 17 év után is. De férfiként a válás, nagyon sokszor, az életének a "végét" jelenti...
Nőként könnyű elválni.
#20 Teljesen igazad van. És ezt még tovább rontják azzal, hogy megjátsszák az orgazmust, amitől még rosszabb lesz.
Nőként sokkal könnyebb a mai világ, ezen kár is vitatkozni. A tárkeresés meg már-már behozhatatlan előnyöket kínál... ugyancsak a nőknek. A nehézséget maximum az óriási túlkínálat okozta "nem tudok" választani, sőt az "egyenesen beleuntam a dologba" szituáció okozza.
Én szétnéztem szinte az összes online társkeresőn, megnéztem a férfi kínálatot. Most tényleg nem kötözködésképpen mondom, de tele van átlag, vagy annál egy picivel jobb külsejű, rendezett körülményekkel bíró, iskolázott, egyedülálló férfiakkal.
Mindenhol azt olvasom, hogy a nőknek tökéletesen megfelel az átlagos külsejű férfi, akinek az élete rendben van. Mégis ott szenved és kínlódik ez a 100 csordára való férfi, és panaszkodnak hogy még szóra sem méltatják őket.
Ellenben a női oldalon, a 40+-os nők többsége átlag alatti külsővel, 65+ kg-mal, 1-2-3 gyerekkel, egy agresszív apukával a hátérrel... de természetesen az álomférfi számukra is a tökéletes Mr. Maszkulin. Aki meg még valahogy kinéz, ne adj Isten 55kg alatti testsúllyal, szinte elérhetetlen kategória egy normál földi halandónak.
Bele lehet itt magyarázni mindent, de a lényeg akkor is az, hogy amíg az egyik oldalon azért unalmas a társkeresés, mert napi 50 levelet kapnak, addig a másik oldalon meg azért, mert teljesen esélytelen még 2 mondatot is váltani az ellenkező nemmel. EZ TÉNY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!