Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hol lehet szeretőt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet szeretőt találni?

Figyelt kérdés

Házas férfi vagyok, nulla szexuális élettel. A feleségem bevallása szerint tényleg mindent megteszek érte, de őt nem érdekli a szex, azt mondta hogy ő ellene élete végéig is nélküle. Van egy gyerekünk, van egy szépen felépített életünk. Nekem igazából nincs semmi bajom, csak a szex hiánya, de az már kezd kritikus feszültséget generálni bennem.

Vannak olyan weboldalak ahol kifejezetten szerető státuszt keresnek az emberek?

2019. jan. 1. 22:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 év után válok pont emiatt, ráadásul 2 gyerek is van. Egyszer küldött szerető karjaiba, aztán akkora cirkuszt rendezett, amikor megtettem, hogy elődöntöttem, jobb válni, akkor nincs joga kummogni. Ráadásul én vagyok a nő, és nem, nem a szülés miatti változásaim miatt nincs szex. Szerintem jobb elválni.
2019. jan. 2. 16:29
 22/31 anonim ***** válasza:
44%

#20 Teljesen igazad van. Ugyanezt látom én is.

Simán csald meg, és ne bukj le!

Nőként könnyű elválni akár 17 év után is. De férfiként a válás, nagyon sokszor, az életének a "végét" jelenti...

2019. jan. 3. 00:57
 23/31 anonim ***** válasza:

Nőként könnyű elválni.

#20 Teljesen igazad van. És ezt még tovább rontják azzal, hogy megjátsszák az orgazmust, amitől még rosszabb lesz.

2019. jan. 3. 01:01
 24/31 anonim ***** válasza:
Mi ez a "nős férfiak jobban kellenek a nőknek" dolog? Szerintem ez csak max azért van mert nincs az adott korosztályban elég egyedülálló férfi.
2019. jan. 3. 04:32
 25/31 anonim ***** válasza:
14%
Sokan írnak itt a női orgazmusról. Szerintem (nő vagyok) erősen túl van tolva ez a dolog. "A nőknek csakis akkor jó a szex ha fergeteges orgazmust élnek meg." Persze akkor a legjobb, de itt is vannak fokozatok. Aztán: csakis akkor tud szeretkezni egy nő, ha szereti vagy legalábbis felnéz az adott férfira. Hát azért a szexhiány ezt a tételt is komolyan felülírhatja. Hallottam én már olyat pasitól,(vendéglátás) hogy egyéjszakásnál nő bevallotta neki, hogy már fájt a hüvelye olyan régen volt szexben része. Itt a gyk-n van az a felfogás (én csak ámulok és bámulok)hogy a férfiak esze mindig azon jár, ők szinte állandóan csinálnák. A nők meg csak bizonyos feltételekkel, jutalomként vagy akár büntetésként adják a szexet.Hiszen nekik ez egyáltalán nem fontos (TÉnyleg!) Azt tudom, ha én ezt bevetném mint büntetést -szexmegvonás- akkor magamat legalább annyira megbüntetném mint a férjemet. De hát én meg a barátnőim - akikkel szoktunk intimebb témákról is beszélni- biztos valami más bolygóról jött 40-es hölgyek vagyunk!
2019. jan. 3. 17:24
 26/31 anonim ***** válasza:
84%
Miért könnyű nőként elválni? Férfi mondja, mi? Arról nem a nők tehetnek, hogy olyat választotok, aki azon van, hogy kisemmiz. Ti is tudtok kötchögök lenni, de még mennyire.
2019. jan. 3. 19:48
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem igaz, amit írsz a női orgazmusról. Én halálosan szerelemes voltam a férjembe, mégsem volt vele orgazmusom. Hüvelyi orgazmusom eleve nincs is, orállal azért van, de az sem a férjemmel, hanem már elváltunk és utána volt valakim. Akibe nem voltam égetően szerelmes, és mégis....
2019. jan. 3. 19:53
 28/31 A kérdező kommentje:

Nőként sokkal könnyebb a mai világ, ezen kár is vitatkozni. A tárkeresés meg már-már behozhatatlan előnyöket kínál... ugyancsak a nőknek. A nehézséget maximum az óriási túlkínálat okozta "nem tudok" választani, sőt az "egyenesen beleuntam a dologba" szituáció okozza.

Én szétnéztem szinte az összes online társkeresőn, megnéztem a férfi kínálatot. Most tényleg nem kötözködésképpen mondom, de tele van átlag, vagy annál egy picivel jobb külsejű, rendezett körülményekkel bíró, iskolázott, egyedülálló férfiakkal.

Mindenhol azt olvasom, hogy a nőknek tökéletesen megfelel az átlagos külsejű férfi, akinek az élete rendben van. Mégis ott szenved és kínlódik ez a 100 csordára való férfi, és panaszkodnak hogy még szóra sem méltatják őket.

Ellenben a női oldalon, a 40+-os nők többsége átlag alatti külsővel, 65+ kg-mal, 1-2-3 gyerekkel, egy agresszív apukával a hátérrel... de természetesen az álomférfi számukra is a tökéletes Mr. Maszkulin. Aki meg még valahogy kinéz, ne adj Isten 55kg alatti testsúllyal, szinte elérhetetlen kategória egy normál földi halandónak.

Bele lehet itt magyarázni mindent, de a lényeg akkor is az, hogy amíg az egyik oldalon azért unalmas a társkeresés, mert napi 50 levelet kapnak, addig a másik oldalon meg azért, mert teljesen esélytelen még 2 mondatot is váltani az ellenkező nemmel. EZ TÉNY!

2019. jan. 4. 11:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez tökéletesen így van. De túl finoman fogalmaztál. Szerintem még ennél is rosszabb a helyzet. Mármint a férfiaknak...
2019. jan. 4. 13:56
 30/31 anonim ***** válasza:
54%
Nem tény, ezeket te beszéled be magadnak. A tény az, hogy attól hogy valaki átlagos vagy akár jó pasi, nekem még nem feltétlenül kell. Ismerkedtem már sok átlagos, kedves pasival és nem azért nem lett belőle semmi mert nem voltak elég jóképűek,kigyúrtak, pénzesek stb. hanem mert nem illettünk össze, nem volt meg a kémia, nem vártam izgatottan a következő találkozót. Soha nem volt átlagosnál jobb pasim,(bár udvarolt jó pasi is nekem nem is egyszer) és nem is akartam volna, de ez nem jelenti azt hogy bárkivel összejönnék, csak mert normális és okés. Az max egy barátsághoz elég. És a te szegénységi bizonyítványod, ha neked mindegy, csak egy átlagos nő legyen, az sem baj, ha nincs közös témátok.
2019. jan. 4. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!