Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szeretőt találni?
Házas férfi vagyok, nulla szexuális élettel. A feleségem bevallása szerint tényleg mindent megteszek érte, de őt nem érdekli a szex, azt mondta hogy ő ellene élete végéig is nélküle. Van egy gyerekünk, van egy szépen felépített életünk. Nekem igazából nincs semmi bajom, csak a szex hiánya, de az már kezd kritikus feszültséget generálni bennem.
Vannak olyan weboldalak ahol kifejezetten szerető státuszt keresnek az emberek?
Akkor minek vetted el?
Szóval amikor udvaroltál neki és ismerkedtetek ennek főleg ki kellett volna derülnie hogy aszexuális.
Vagy akkor játszotta meg, vagy most.
Jól elvagytok az egy dolog, de egy bizonyos téren azért biztos hogy kihűlt a kapcsolatotok. Szóval valami kicsi titka biztos hogy van feléd - sajnos.
Ennyi erővel bocsánat de anyáddal is élhetnél együtt.. hisz pont az hiányzik ami egy rokoni kapcsolatnál több az az intimség, a nemiség.
Nagyon sok férfi sz.r az ágyban. A nők sokszor a lila ködben eljátszák az orgazmust, csak ha ez elszáll, akkor már a színészkedés is unalmas.
Ezután jön az, hogy a nőnek már a semmi is jobb, mint a megjátszott orgazmus.
Egyébként a természet nagyon kicseszett a nőkkel, mert náluk az orgazmus sajnos nem garantált :( Sokkal több kedvük lenne hozzá, ha minden szex alkalmával elélveznének, mint a férfiak.
A női orgazmusképtelenségnek inkább lelki okai vannak szerintem. Egyszerűen aki taszít benneteket, azzal nem megy. Ennyi. Egy férfi hosszútávon ezerszer bebizonyítja hogy gyenge, nem áll helyt az élet sok területén, így a nő már nem tekint rá férfiként. A szex közben is ezt érzi, így meg halott ügy. Viszont ebben az az érdekes, hogy a nők mindig tökéletesek? A nők miért nem tudnak megbocsájtani? A feleségemnek is annyi hibája van mint égen a csillag, de én nem ezeket nézem. Akkor a nők szeme előtt miért a férfiak gyengeségei és rossz oldalai lebegnek? Na ezt sosem fogom megérteni.
Egyébként a legtisztább indikátora egy kapcsolatnak a szex. Legalábbis a nők részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!