Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hol lehet szeretőt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet szeretőt találni?

Figyelt kérdés

Házas férfi vagyok, nulla szexuális élettel. A feleségem bevallása szerint tényleg mindent megteszek érte, de őt nem érdekli a szex, azt mondta hogy ő ellene élete végéig is nélküle. Van egy gyerekünk, van egy szépen felépített életünk. Nekem igazából nincs semmi bajom, csak a szex hiánya, de az már kezd kritikus feszültséget generálni bennem.

Vannak olyan weboldalak ahol kifejezetten szerető státuszt keresnek az emberek?

2019. jan. 1. 22:15
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
87%
Párterápián gondolkodtatok? Nem azonnal fog használni, de ha van még türelmed akkor hajrá!
2019. jan. 2. 01:55
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy valami egészségügyi gondja van, amiről nem tud vagy nem akar beszélni.
2019. jan. 2. 02:47
 13/31 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon sokan vannak hasonló helyzetben. Természetesen, eljátszak, hogy minden rendben. Ha találsz is szetetőt, nagyon vigyázz, hogy ki ne derüljön, mert ebbe már sokan belebuktak. Anyagilag értem. N.
2019. jan. 2. 06:26
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

Akkor minek vetted el?

Szóval amikor udvaroltál neki és ismerkedtetek ennek főleg ki kellett volna derülnie hogy aszexuális.

Vagy akkor játszotta meg, vagy most.

Jól elvagytok az egy dolog, de egy bizonyos téren azért biztos hogy kihűlt a kapcsolatotok. Szóval valami kicsi titka biztos hogy van feléd - sajnos.

Ennyi erővel bocsánat de anyáddal is élhetnél együtt.. hisz pont az hiányzik ami egy rokoni kapcsolatnál több az az intimség, a nemiség.

2019. jan. 2. 08:58
 15/31 anonim ***** válasza:
74%
Sosem értettem az ilyen nőket! Hogy lehet orgazmus nélkül élni?? Max 5 napot vagyok el nélküle.. Arról nem is beszélve hogy a férjemnek is kell! Én akkor is segítenék rajta ha nem kívánnám mert nem akarnám hogy a házasságunk tönkre menjen. 36/N
2019. jan. 2. 11:08
 16/31 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, hogy lehet orgazmus nélkül élni? Úgy, hogy a férjedtől nem kapod meg. Úgy hogy a nők több mint fele nem ér el orgazmust. Na, úgy lehet. Anélkül pedig a szex egy unalmas tevékenységgé válik. Mondjuk én elváltam, egy részt pont miatta. Bónuszként meg kiderült, hogy más pasival meg lehet jó szexuális életem, ki gondolta volna...
2019. jan. 2. 11:23
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sok férfi sz.r az ágyban. A nők sokszor a lila ködben eljátszák az orgazmust, csak ha ez elszáll, akkor már a színészkedés is unalmas.

Ezután jön az, hogy a nőnek már a semmi is jobb, mint a megjátszott orgazmus.

Egyébként a természet nagyon kicseszett a nőkkel, mert náluk az orgazmus sajnos nem garantált :( Sokkal több kedvük lenne hozzá, ha minden szex alkalmával elélveznének, mint a férfiak.

2019. jan. 2. 12:28
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
Tudom hogy nehéz megélni az orgazmust.. Éltem ilyen kapcsolatban.. Voltak próbálkozásaim pasikkal de egyikkel sem ment igazán... De nem is házasodtam epp ezért.. De az utolsó férfi aki a férjem meg mutatta hogy bizony én is el tudok menni és nem velem van a baj... De a nők képesek maguknak örömet okozni. És ha az megy bele kell vonni a férjet ebbe és akkor közösen élik meg azt ha a nő is elmegy.. Én így csináltam, végül már a férjemmel is ment.. Igen szégyeltem én is hogy a férjem is benne van abban amit csak én egyedül csináltam de feloldódtam és minden ment.. A pasik is hibásak ilyen téren mert az kell hogy a feleség kinyíljon, el merje mondani mire van szüksége, legyen türelmes. Ezen kellene a pasiknak is gondolkodni hogy mit kellene másképp csinálni
2019. jan. 2. 12:56
 19/31 anonim ***** válasza:
Leginkább munkahelyen lehet szeretőt találni. Persze ha nem kimondottan olyan a m.helyed, hogy csak a saját nemed van. Ahol sok az ellenkező nemű, ott olyanok is előfordulnak akiknek pont az a problémája mint neked. Nézés, közeledés, érdeklődés a személyed iránt, kisugárzás.... észre fogod venni ki vevő.......
2019. jan. 2. 14:12
 20/31 A kérdező kommentje:

A női orgazmusképtelenségnek inkább lelki okai vannak szerintem. Egyszerűen aki taszít benneteket, azzal nem megy. Ennyi. Egy férfi hosszútávon ezerszer bebizonyítja hogy gyenge, nem áll helyt az élet sok területén, így a nő már nem tekint rá férfiként. A szex közben is ezt érzi, így meg halott ügy. Viszont ebben az az érdekes, hogy a nők mindig tökéletesek? A nők miért nem tudnak megbocsájtani? A feleségemnek is annyi hibája van mint égen a csillag, de én nem ezeket nézem. Akkor a nők szeme előtt miért a férfiak gyengeségei és rossz oldalai lebegnek? Na ezt sosem fogom megérteni.

Egyébként a legtisztább indikátora egy kapcsolatnak a szex. Legalábbis a nők részéről.

2019. jan. 2. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!