Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szeretőt találni?
Házas férfi vagyok, nulla szexuális élettel. A feleségem bevallása szerint tényleg mindent megteszek érte, de őt nem érdekli a szex, azt mondta hogy ő ellene élete végéig is nélküle. Van egy gyerekünk, van egy szépen felépített életünk. Nekem igazából nincs semmi bajom, csak a szex hiánya, de az már kezd kritikus feszültséget generálni bennem.
Vannak olyan weboldalak ahol kifejezetten szerető státuszt keresnek az emberek?
"mert nem valószínű hogy bárkinek is kellenék így házason"
Hát kapósabb vagy így házason, mint ha szingli lennél. Nincs annál vonzóbb a legtöbb nő számára, mint a foglalt férfi.
Keresgélj házas nők között. Sokan vannak olyan helyzetben, mint te.
Vagy próbáld ki az Eropolist,mint már írtak.
Nem tudjátok esetleg mégegyszer "átbeszélni"? Valahogy meg kéne értetni Vele, hogy ez is a házas élet része. Bár nekem elég fura, hogy ha te próbálkozol, ő semmilyen körülmények között nem kívánja... Esetleg, ha bedobnál valami extrát? :( Sajnálom, és remélem rendeződik mihamarabb! :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!