Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltartott feleség miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott feleség miért prosti sokak szemében?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a pár megegyezik, hogy a feleség ideiglenesen (1-2-3 hónap, max 1 év) nem megy vissza dolgozni, vagy majd csak akkor megy, ha talál olyan munkát, amit szeret.

Ha valóban jól megélnek a férj fizetéséből, mi szükség arra, hogy a feleség valamelyik áruházlánc kasszájában 12 órázzon a pénztárban egy nullával alacsonyabb fizetésért?

Mikor ehelyett inkább tanulhat, keresheti a megfelelő munkát (akkor is, ha az tovább tart 2 hétnél), csinálhat, amit szeretne.

Miért jönnek sokan rögtön azzal, hogy ennél még egy prostit is többre tartanak?

2018. dec. 26. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
Jaja, 8, csak éppen nem mindenki pincsikutyát akar.
2018. dec. 27. 08:01
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Csak egy bizonyos reteg iteli el, tobbnyire azok akiket nem igazan kezelt jol az elet.

Jelenleg dolgozom, de volt olyan idoszak amikor besokalltam es itthon maradtam masfel evig mert nem volt olyan melo amit szivesen csinaltam volna a ferjem pedig of korsz eltartott es ezzel se neki-se nekem sem a baratainknak nem volt bajuk. Mindannyian tudtuk h nalam ez atmeneti allapot, neha dolgozom neha nem.

Jelenleg olyan munkam van amit kimondottan szeretek de nalam a munka nem kenyszer vagy muszaj-hanem valasztas kerdese. Az meg h no name anonim fazonok errol mit gondolnak az sosem erdekelt, ha erdekelne h ki es mit gondol akkor nem hagynam el a hazat.

Volt persze olyan ismerosom akinek ez nem tetszett (pasi) mert hogy igenis minden no menjen melozni meg akkor is ha megengedhetik maguknak h ne dolgozzon a no. A ferjem tesojanak a felesege detto ugyanez ott annyi a kulonbseg h o mar sosem fog visszamenni dolgozni mert nincs kedve-de ez miert faj masoknak?

2018. dec. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!