Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltartott feleség miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott feleség miért prosti sokak szemében?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a pár megegyezik, hogy a feleség ideiglenesen (1-2-3 hónap, max 1 év) nem megy vissza dolgozni, vagy majd csak akkor megy, ha talál olyan munkát, amit szeret.

Ha valóban jól megélnek a férj fizetéséből, mi szükség arra, hogy a feleség valamelyik áruházlánc kasszájában 12 órázzon a pénztárban egy nullával alacsonyabb fizetésért?

Mikor ehelyett inkább tanulhat, keresheti a megfelelő munkát (akkor is, ha az tovább tart 2 hétnél), csinálhat, amit szeretne.

Miért jönnek sokan rögtön azzal, hogy ennél még egy prostit is többre tartanak?

2018. dec. 26. 21:53
1 2
 1/12 anonim válasza:
76%

Értelmetlen kérdés. Nem az általad leírt nőket tartják kitartott prostinak.

Hány éves vagy? 13?

2018. dec. 26. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Eltartott és eltartott feleség közt is van különbség. A tanul, munkát keres, gyereket nevel, vezeti a háztartást stb-típust én személy szerint egyáltalán nem nézem le, míg azt igen, aki a p.náján kívül semmit nem ad a kapcsolatba és mellette két kézzel szórja a férje pénzét is. Utóbbi nálam egyszerűen pénzért szexel.
2018. dec. 26. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Ezt azokra a nőkre mondják akik nem is akarnak dolgozni mert jól elvannak a férjecskèjük pénzén. Műköröm, póthaj, a boltba is kiöltözve nyaking sminkben megy és lenézi azokat a nőket akik dolgoznak, háztartás vezetnek esetleg még gyereket is nevelnek és kicsit slamposabb a megjelenésük mert nem csak magukkal kell törődniük.

Ellenben nekem van olyan munkatársam aki megtehetné H otthon ücsörög de mégis dokgozik

2018. dec. 26. 22:16
 4/12 anonim ***** válasza:
2%

Amilyen munkat szeret

Ezen jot nevettem

Muvesz szerettem volna lenni szeretnek egesz nap festeni..

Se tegetsegem se lehetosegem igy dolgozom nam tartja el senki a fenekem.

Az elet mar csak ilyen mindennek ara vsn

Ps kasszaban ulni nem olyan rossz

2018. dec. 26. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
En azt nem ertem h az miert faj vkinek, ha vki csak a „ pnajat adja bele“ a kapcsolatba? Nem tok mind1 az a kritizalonak? Szemely szerint en mindig is dolgoztam, most eppen gyesen vagyok, de ha a ffinak nem gond h eltart vkit a laba kozeert, akkor a tobbi nonek ez miert faj?? :)
2018. dec. 26. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Én sem bánnám ha eltartana a férjem, DE én akkor itthon mindent megcsinalnek hogy a férjemnek ne kelljen semmit. Nem csak a pin.am adnám bele meg nem szalonbol szalonba jarnek egész nap
2018. dec. 26. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Na ne hasonlítsuk Vajna Timit hozzám, aki autóbaleset és két gerincműtét után, miután lejárt a táppénzem, itthon voltam...
2018. dec. 26. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
13%
Mindenki az,aminek érzi magát.Emlékszem mikor az éjszakában elkezdtem dolgozni,volt egy mániám,hogy a homlokomra van írva mit csinálok.Főleg azért volt ez,mert nem voltam az igazi ribi típus,sokkal szerényebb.És ez miatt is kerestem jóval több pénzt,mint a rafkósok.Aztán volt 2 évem,amikor szex nélkül csak segített nekem egy manus,mert megsajnált,kikerültem akkor az egészből.És még akkor is azt éreztem hogy bünős vagyok,és ezt mindenki látja.Aztán voltak kapcsolataim,ahol teljesen evidens volt,hogy fizet,vesz-ezt azt,nem tudta mit csináltam anno,nem is milliós tételek voltak,és akkor szűnt meg a parám.Viszont minden nő az.Annyi a különbség hogy míg egy prosti több emberrel van,addig egy kapcsolatban csak egy személlyel.Nemhiába van az a mondás hogy a férfiakat a farkuknál lehet vezetni,ez teljesen így van,ha megadsz neki mindent a szexben,vagy az jó,akkor olyan lesz mint egy pincsi kutya.
2018. dec. 26. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, de szerintem a "sokak" alatt más nőkre gondolsz...
2018. dec. 26. 23:58
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Többnyire azokat tartják prostinak, akik emellett unalmukban félrekúrnak/csak a pénzért vannak a csávóval.

Abba a helyzetbe pedig nagyon könnyű belekényelmesedni, hogy majd, ha jó állást találok, mert sosem fogsz olyat találni, ami igazán jó lenne.

Senki nem úgy éri el a jó fizetést, hogy vár arra, hogy hátha holnap kínálnak 1 milliót, hanem alulról felépíti magát.

Nálam volt, hogy hónapokig ingyen dolgoztam gyakornokként, majd havi 80 alatt kerestem, és innen küzdöttem fel magam egy normális bevételi szintre step by step, évek alatt.

2018. dec. 27. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!