Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartott feleség miért prosti sokak szemében?
Ha mondjuk a pár megegyezik, hogy a feleség ideiglenesen (1-2-3 hónap, max 1 év) nem megy vissza dolgozni, vagy majd csak akkor megy, ha talál olyan munkát, amit szeret.
Ha valóban jól megélnek a férj fizetéséből, mi szükség arra, hogy a feleség valamelyik áruházlánc kasszájában 12 órázzon a pénztárban egy nullával alacsonyabb fizetésért?
Mikor ehelyett inkább tanulhat, keresheti a megfelelő munkát (akkor is, ha az tovább tart 2 hétnél), csinálhat, amit szeretne.
Miért jönnek sokan rögtön azzal, hogy ennél még egy prostit is többre tartanak?
Értelmetlen kérdés. Nem az általad leírt nőket tartják kitartott prostinak.
Hány éves vagy? 13?
Ezt azokra a nőkre mondják akik nem is akarnak dolgozni mert jól elvannak a férjecskèjük pénzén. Műköröm, póthaj, a boltba is kiöltözve nyaking sminkben megy és lenézi azokat a nőket akik dolgoznak, háztartás vezetnek esetleg még gyereket is nevelnek és kicsit slamposabb a megjelenésük mert nem csak magukkal kell törődniük.
Ellenben nekem van olyan munkatársam aki megtehetné H otthon ücsörög de mégis dokgozik
Amilyen munkat szeret
Ezen jot nevettem
Muvesz szerettem volna lenni szeretnek egesz nap festeni..
Se tegetsegem se lehetosegem igy dolgozom nam tartja el senki a fenekem.
Az elet mar csak ilyen mindennek ara vsn
Ps kasszaban ulni nem olyan rossz
Többnyire azokat tartják prostinak, akik emellett unalmukban félrekúrnak/csak a pénzért vannak a csávóval.
Abba a helyzetbe pedig nagyon könnyű belekényelmesedni, hogy majd, ha jó állást találok, mert sosem fogsz olyat találni, ami igazán jó lenne.
Senki nem úgy éri el a jó fizetést, hogy vár arra, hogy hátha holnap kínálnak 1 milliót, hanem alulról felépíti magát.
Nálam volt, hogy hónapokig ingyen dolgoztam gyakornokként, majd havi 80 alatt kerestem, és innen küzdöttem fel magam egy normális bevételi szintre step by step, évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!