Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban elhiszed hogy létezik hűség egy életen át?
A kérdésem szimpla kíváncsiságra alapszik ki hogyan gondolja a kérdést. Valóban le lehet élni úgy egy életet akár férfi, akár női szemszögből nézve, hogy soha többé nem él az ember mással szexuális életet?
Szerinted van-e gond azzal, ha néhány évente a páros egyik tagja 1-2 alkalommal félrelép mondhatni érzelemmentesen, majd hazamegy és folytatja az életét tovább úgy, ahogy korábban?
Elhiszem. Én le tudnám élni, mert nem látom, hogy miért kellene mással lennem. Számomra nem a szex jelenti a párkapcsolat fokmérőjét, az egy csomó minden mást is ad, ami legalább ilyen fontos. Emiatt nekem a szex a párom személyétől lesz élvezetes, meg attól, az érzéstől, amit vele átélek. Ha valami eszembe jut, vele is kipróbálhatom, de legalább őt már ismerem, tudjuk mi jó egymásnak, ki mit és hogyan szeret.
Ha pedig valamiért az a varázs elveszne, ami jóvá teszi a szexet, tehát már nem boldog a kapcsolat, és ezért "kell" félrelépni, akkor pedig azért gondolom, hogy azért igaz az állítás, mert ebben az esetben csak döntés kérdése, hogy a szakítás/válás előtt, vagy után fekszik le az ember mással, tehát a hűség ebben az esetben is csak döntés kérdése.
És igen, szerintem nagyon nagy gond van vele, ha néhány évente félrelépés van (különösen, hogy úgy fogalmaztál, hogy a páros egyik tagja, tehát feltételezem a másik háta mögött történik), mert azt gondolom, hogy amikor az ember párjául választ magának valakit, akkor azt vállalja, hogy minden energiáját, idejét, a lelkének egészét a másikra költi, abba fekteti bele, hogy működjön a kapcsolat, nem pedig továbbra is több vasat tart a tűzben.
A hűség se nem személyiség kérdése, se nem mikulás (vajon létezik?)
Nagyon egyszerű a dolog, döntés. Minden reggel felkelsz, és úgy döntesz, hogy a párodat választod.
Pont ezért, nagyon könnyű betartani, ha ezt szeretnéd, minden nap meghozod ugyanazt a döntést. Ha meg van amelyik nap nem így döntesz, akkor Te nem akartad ezt eléggé betartani. Tényleg ennyi.
Ahha, szerintem létezik..
Túl sok jó példán akadt meg a szemem ahhoz, hogy kivitelezhetetlennek gondoljam.
Szerintem az is megélhető, hogy ráadásul elsők is vagytok egymásnak.
Fontosnak tartom a lassabb tempót az ismerkedési fázisban. Nem mondom, hogy minden ember képes lenne rá, de az én életfelfogásom az elbírja ezt a történetet
Igen! Ffi vagyok. Szerintem a kulcs ehhez az okos párválasztás. Ritka hogy a legszebb nő a legjobb is. Sőt gyakori ,hogy a kicsit kevésbé szép lányok odaadóbbak az ágyban és az egész kapcsolatban. Szóval először is ki kell gondolni,mi kell a pasinak. És olyan nőt elvenni akiben megvan minden elváras 75%a.
Önismeret kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!