Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 12 éve szexmentes házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éve szexmentes házasság, lelépnél?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves gyerekünk. Születése óta nincs szex (egyszer sem volt). Én az anya vagyok. A férjem egy tündér. Iszonyú jó apa, jó társ, de a szex teljesen kikopott.

Még nem vagyunk annyira öregek.. Érzem hogy ez beteges már - már.. Mit tennétek a helyemben?

2018. nov. 4. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. Hogy neki van-e azt ő tudja - gondolom van.
2018. nov. 4. 22:30
 22/26 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem tőled, hogy miért jobb ha téged dobnak ki?!

Miért jó így élni közösen valakivel, akiről még talán feltételezhető is, hogy van neki valakije rajtad kívül? De ha ez sem elég, elég a 10 év szexmentesség a kapcsolatban, ami számomra inkább társkapcsolat (nincs köze a párkapcsolathoz).

Férfi vagy, miért nem lépsz le már? Miért hagyod elveszni az idődet?

2018. nov. 4. 22:43
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem akarok sokat OFF-olni, ez a kérdés nem rólam szól.

De ha tényleg érdekel, írj rám, és ott válaszolok, amire kíváncsi vagy, és az itteni kérdéseidre is.

2018. nov. 4. 22:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha minden más jól működik, akkor nem rúgnám fel a kapcsolatot.Párterápia?Pszichológus ismerősöm mesélte, hogy ilyen helyzetekre is vannak technikák.Egy próbát megér.
2018. nov. 6. 15:04
 25/26 anonim ***** válasza:
Én 17 éve vagyok benne egy ilyen kapcsolatban. Én képtelen vagyok elválni, rettegek hogy mi lesz azután.
2018. nov. 6. 23:31
 26/26 anonim ***** válasza:

17 éve vagy kapcsolatban, válni szeretnél, de rettegsz, hogy mi történik majd?

Mi lesz? Az lesz mint előtte, a férjed nélkül leszel, és lehetőséged lesz arra is, hogy boldog légy. Addig viszont marad a savanyú sors.

Szerintem ha nyitott lennél, biztos, hogy lett volna lehetőséged "más segítségével" kijutni abból, amiben nem érzed jól magad.

2018. nov. 6. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!