Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 12 éve szexmentes házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éve szexmentes házasság, lelépnél?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves gyerekünk. Születése óta nincs szex (egyszer sem volt). Én az anya vagyok. A férjem egy tündér. Iszonyú jó apa, jó társ, de a szex teljesen kikopott.

Még nem vagyunk annyira öregek.. Érzem hogy ez beteges már - már.. Mit tennétek a helyemben?

2018. nov. 4. 18:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
De miért nincs szex? Ha kívánjátok, nincs is semmi testi diszfunkcionalitásotok, akkor miért nem próbáljátok meg újból feléleszteni a tüzet? Elmenni randizni, romantikázni, kicsit kimozdulni a mindennapok monotóniájából, egymással egymásról beszélgetni, és nem mondjuk a gyerek dolgairól, vagy hogy mi történt veletek a munkahelyen. Én előbb ezzel próbálkoznék (mondjuk, az is ziher, hogy nem várnék ezzel 12 évet, jézusom, ez nem csak, hogy már-már beteges, ez egy házasságban semmiképpen sem normális, gyerek ide vagy oda), és csak az után gondolkodnék alternatívákon. Ha úgy adódik, akár a nyitott kapcsolatot is felvetném, bár őszintén, nekem az biztosan nem menne. Ha minden kötél szakad, akkor viszont kilépnék a kapcsolatból, ez így nem élet. Egyikőtöknek sem.
2018. nov. 4. 19:26
 12/26 anonim ***** válasza:
28%
Első fél évben vége, vagy szerető.
2018. nov. 4. 19:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekednek is majd ilyen kapcsolatot szánsz amúgy?

Mármint szexmentes baráti "társ"kapcsolatot?

2018. nov. 4. 19:36
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok szakítós típus. Ha jól mennek a dolgok, gyerek is van, csak a szex nem jó, akkor szeretőt tartanék.
2018. nov. 4. 19:40
 15/26 anonim ***** válasza:
44%
Mindkettőtöknek van kísértés...hidd el, férjednek nem csak kísértés van. Nincs az a pasi, aki leél 12 év szexmentes házasságot, ne áltasd magad. Van 3.hidd el!
2018. nov. 4. 19:44
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

En vagy lelepnek vagy megbeszelnem a nyitott kapcsolatot.

13 ev alatt en nem hiszem el h valamelyikotok 1 szer nem lepett felre

ha te nem is,de a ferjedert nem tennem tuzbe a kezem

hiszen nem vagy vele a nap 24 orajaban

A szex az elet resze,es a szex jo

jo a testnek es jo a leleknek,feltölt

En azert nem vonnam meg magamtol egy eletre

Nyitott kapcsolat v valas

Mert ha akarjatok ha nem,elobb vagy utobb fog tortenni felrelepes.

2018. nov. 4. 20:11
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
De miért vagytok ilyen balfszok, hogy mindketten akartok még sem dugtok 12 éve??
2018. nov. 4. 20:19
 18/26 anonim ***** válasza:

már meg ne sértődj, de ez nekem is hihetetlen.

Én 13 hónapig nem feküdtem le a barátommal, és arra is ugy néztek az emberek, mintha szemrebbenés nélkül lódítani akarnék.....

2018. nov. 4. 21:37
 19/26 anonim ***** válasza:

Még pár év, és utol érlek. Csak nálunk én vagyok a férj.

De nem lépek le, megvárom, amíg kidobnak. Ja én nálunk az asszony miatt nincs.

2018. nov. 4. 22:01
 20/26 anonim ***** válasza:
21-es: elég kitartó vagy. Neked vagy a párodnak van szeretője?
2018. nov. 4. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!