Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden helyzetben szexet akar?

Figyelt kérdés
Nehéz, húzós időszakom van,a szex az utolsó, amire gondolni tudok. A férjem viszont állandóan szexet akar. Nem lehet csak úgy összebújni, mert rögtön azt hiszi, hogy szex lesz. Ha mondomneki, hogy nincs kedvem, akkor besértődik.
2018. okt. 18. 09:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De akkor feküdjek ott széttett lábbal? A gondolataim meg közben azon járnak, hogy mennyi mindent kell még megoldanom, meg hogy mikor lesz már vége? Nem arról van szó, hogy nem akarok szexet, csak most semmi hangulatom hozzá.
2018. okt. 18. 11:08
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Pedig itt kezdodik az h elkezdtek szetmenni majd. Nem kell ott fekudni es nem kell mason agyalni. De nehezen hiszem h 7napbol 7en 0-24ben problemakon kell agyalni. Kiveve persze ha gyaszolsz v nagybeteg vagy v hasonlo nagy kaliberu dolog.

A hazassagon is dolgozni kell.

2018. okt. 18. 11:50
 13/18 anonim ***** válasza:
22%

Ez is egy olyan probléma, amit meg kell oldanod, méghozzá FONTOS probléma!

Ha így kezeled, és beosztod a többi probléma közé, akkor mindjárt lesz időd rá valamikor - nem minden nap, de akkor tudja előre, hogy ma sajnos nem lesz szex, de hamarosan lesz.

A férfinak komoly csapás, ha szexre remény sincs. Ez a kapcsolat megingását jelenti.

Ja, és beszéld meg vele, hogy te bizony néha csak összebújást szeretnél. Mondd meg neki, ha éppen akkor semmiképpen nem akarsz lefeküdni vele, de egy kis ölelés és simogatás jól jönne.

Ezen kívül vedd elő a kezed, szád, melled, ha nem vagy nagyon fáradt. Értékelni fogja ezt is.

2018. okt. 18. 12:12
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

Még néhány dolog, ami fontos lenne:

amikor rászánod magad a szexre, akkor rendesen tedd oda magad. Tedd félre arra az időre az összes többi gondod, azokat majd később megoldod! Legyél ott fejben is, figyelj oda őrá és magadra is közben.

Aztán lehet néha olyan is, amiről beszéltem: ha éppen nincs kedved hozzá, de nem vagy nagyon fáradt, akkor elégítsd ki csak őt, ő meg legfeljebb simogasson közben.

És, hogy miért akar "állandóan" szexet?

Tudod, hasonló a helyzet, mintha éhes lenne, és te nem adnál neki enni.

Nagyon csodálkoznál, ha ilyenkor 1 óra múlva is éhes lenne, meg másnap is éhes lenne? Meg még egy hét múlva is éhes lenne?

Ha pedig egy héten csak egyszer kapna enni, ráadásul azt se tudná, hogy mikor - akkor nagyon csodálkoznál, ha minden létező alkalmat megragadna az evésre?

2018. okt. 18. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nőként a szex is egy tökéletes stressz oldó "eszköz", így arra is gondolnék, hogy a férjed csak jót akar. Stresszelsz, a szex (általában) segít ezen, és ő próbál segíteni.

Te viszont nem kommunikálsz vele, csak elutasítod, minden értelemben, ő meg csak néz, hogy nem kívánod őt, nem hajlasz a segítségére, pedig ő próbálkozik és mit csinál vajon rosszul?

Eleve, az nem normális, ha 0-24ben problémákon agyalsz, akkor képtelen vagy menedzselni az életed, úgyhogy a férjedtől függetlenül össze kéne szedned magad, mert rohadtul egészségtelen folyamatosan gondokon agyalni. Főleg akkor, ha vmin változtatni sem tudsz.

A férjed felé pedig írtak jó tanácsokat, hogy magyarázd el neki az igényeidet. Tessék normálisan beszélni vele, ne zárd ki az életedből, mert kva gyorsan azon kapod majd magad, hogy inkább hagyja a pitsába az egészet és elhagy. És őszintén, egy duzzogó, folyton negatív, pesszimista életunt embert nekem se lenne kedvem éjjel nappal babusgatni, abban bízva, hogy egyszer végre lesz hozzám egy jó szava.

N

2018. okt. 18. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:

#15, sajnos van olyan nő is, akinek a szex nem stresszoldó, hanem szolgáltatás. Akkor adja, ha elégedett a dolgokkal, és a férfi ki tudja érdemelni ezt a szolgáltatást.

Örülj neki, hogy te ilyen vagy... ha pedig pártában maradnál, azt írd meg ide, és rögtön lesz 300 jelentkező, az első percben.

Kérdező, te pedig gondolkozz el azokon, amiket írtam. Az is igaz, amit az előző mondott: az, ha 24 órában a problémákon gondolkodsz, az nem természetes, általában az összeomlás előtt csinálnak ilyet az emberek.

Szerintem elsőre keresd elő azokat a problémákat, amelyeket a férfiak is meg tudnak oldani, és ezeket áruld el a párodnak. Mindjárt lesz egy kis időd rendbe szedni a többi problémát is.

De csináld meg azt is, amit mondtam: sorold be ezt a "hogy legyen a szex" problémát a többi közé, és ezt is meg kell oldani. Lehet közösen is!

2018. okt. 18. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem akarna szexelni akkor meg az lenne baj!! Örülj hogy veled akarja!! Nekem sem mindig van kedvem de mikor bele vágunk már meg is jött a kedvem!! A fejfájásra is kiválló gyógyszer!! Én addig vagyok nyugodt amíg a férjem velem akarja... Mert egy idő után a pasik kiégnek és máshol keresik a testi örömöket!! Mindig azt beszéljük a férjemmel hogy majd ha öregek leszünk rá érünk pihenni!! :)
2018. okt. 19. 08:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szed ossze magad es fordits idot a ferjedre! Probalj meg kikapcsolodni egy ket orara legalabb heti ketszer, enged el magad es elvezetek egymast. Mert ha te most ugy is erzed, hogy ez az utolso dolog amire vagysz, hidd el hogy az egyik legjobb feszultseg oldo a szex. Teged is nagyon feltoltene egy orgazmus es a ferjedet is.

Ha sokaig elhanyagolod akkor majd megkapja mastol a torodest es akkor jossz vissza ide sirankozni hogya szemet ferjed megcsalt

2018. okt. 21. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!