Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el a feleségem múltját?
Jobb lett volna ha janos meg a varos ingyen ??
Ket sugar daddy nem veszes
Feleseged buta en tuti azt mondtam volna kapcsolatom volt a pasival
Nem kell mindent orrodra kotni a multon valtoztatni nem tudunk igy jobb nem is tudni rola
nagyanyam 90 eves lenne, ha elne. na, o meselt sztorikat... regen sem voltak szentek az emberek, sot!!! ha tudnad, mik tortentek egy del-alfoldi kis faluban a 40-es, 50-es evekben... kiternel a hitedbol.
fogalmzasgatlo tabletta nem volt, de fogamzasgatlas igen.
boven volt szex a hazassag elott is, csak tudtak a modjat a nok, hogy:
1. ne legyen belole gyerek
2. a ferjnek eljatszani, hogy szuz.
regen is ugyanolyan emberek eltek, ugyanolyan vagyakkal, mint ma.
Ez abszolút nem problémás szerintem. Nem csak a pénzért feküdt le velük, hanem akivel lefeküdt néha adott neki pénzt is vagy ezt-azt. Gondolom nem a Fóti úton álldogált...😀 Az jobb amikor a hitel miatt nem válnak vagy mert nem lenne hol laknia az egyik félnek? Olyankor ráadásul szerelmet is hazudhat az egyik fél. Rengeteg olyan nő van, aki egy pénzelt szerető stb. Nem beszélve a glammodellekről (regina,zita, linda stb) akik nagyban dubajozgattak csak nyilt titok volt és mai napig pár pénzes pasas kitartott női... Ők tudják hogyan akarnak élni. Ebben a világban sokkal több minden van mint mi gondoljuk.
Szerintem lendülj ezen túl, vedd úgy, hogy volt 2 pénzes, önzetlen pasija, akik szerették ha mindene megvan és biztonságot adtak neki.
Költözz vele olyan helyre, ahol nem ismerik.
Viszont hazudott neked, ha nincs gyerek, akkor válj el tőle. Ha van, akkor is elválnék a helyedben. Az én házasságom is hasonló miatt ment tönkre.
A múlt csak azok szerint nem számít, akiknek szégyenkezniük kell miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!