Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve megbocsátottam a férjemnek, hogy elhagyott egyszer, de egy álom után elkezdtem őt utálni. Hogyan tovább?
Szerintem figyeld meg, hogyan változnak az érzéseid ak övetkező napokban, 1-2 hétben. Ha ugyanígy sértett vagy, lehet jobb elgondolkodni, hogy lépni kéne, mert csak "papíron" bocsátottál meg neki, és felszínre bugyogott az elfolytott sértettséged.
Ha lesillapodsz, akkor szerintem inkább csak az intenzív élmény, amit az álom hozott fel, az bolygatott meg.
De a nap végén neked kell érezned. Én is ugyanezt tettem, bár mi nem voltunk házasok. Nekem akkor esett le, hogy ki kell lépnem, amikor egy másik férfi kezdett el nekem udvarolni és felnyitotta a szemem, hogy értékesebb vagyok annál, hogy ezzel a sértettséggel éljem le az életem. És hogy ha a most már exem mellett maradok, bezárom magam egy börtönbe érzelmileg.
Szerencsére ez kilendített.
29n
Kettes,igenis van olyan,higy az elhagyott szeteto kapar a pasi utan,vissza akarja csabitani,nem tud beletorodni,hogy dobtak.
Sajnos ,tapasztalat.
Ez nem zarja ki a tenyt,hogy a pasi szemet.A volt szereto is az,ha nem nyugszik bele a dontesbe.
Kerdezo nalatok 8 honap kuloneles nagyon sok volt,kialakulhatott kotodes.
Te ezt tudod,azert vagy nyugtalan emiatt..
Mit mondott,miert jott vissza hozzad,es hagyta ott a szeretojet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!