Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem veszekszik a párjával, legalábbis kivüállók szerint nincsenek viták, allok valószínűleg egy boldog kapcsolatban élnek?
Kulturált ember nem mások előtt vitatkozik.
Attól még, hogy társaságban nincs vita, lehet otthon van.
- nagyon sok pár fejlesztette mesteri szintre azt, hogy kifelé ők a szent család, a minta pár. Négyszemközt meg megy az ordenáré stílus egymással.
- a vita hiánya nem jelenti a boldogságot. Sok pár meg hevesen él, de boldogok. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
"kivüállók szerint nincsenek viták"
És? A kívülállóknak fogalma sincs, milyen egy kapcsolat valójában, esetleg láthatnak "jeleket", amiket szinte mindenki félreértelmez. Az, hogy kifelé milyennek mutatkozik egy kapcsolat még semmit sem jelent.
Mi exemmel sohasem vitáztunk, mert "konfliktuskerlő" kis farok volt.
Gyakorlatilag szépen lassan betelt nekem a pohár, és kivágtam a francba, szenvedjen a fxságaival más.
35 és senkije nincs azóta sem (meg előttem sem)
Én ismerek egy párt, ahol a lány nagyon megadó és csöndes, nehezen hiszem, hogy képes lenne veszekedni. Igazából mindig mindenben egyetért a pasijával, egy röpke év alatt teljes mértékben alkalmazkodott hozzá. De akárhányszor látom, rettenetesen boldogtalannak tűnik...
Ellenben ismerek olyan párt, akik elég veszekedősek és mégis egyértelmű, hogy nagyon boldogok együtt.
Én személy szerint boldog vagyok a párommal, és szinte sosem veszekszünk. Vele nem lehet, nagyon nyugis ember.
Szóval a korreláció nem egyértelmű, láttam már mindenfélét. A veszekedés szerintem inkább személyiség-, mint kapcsolatfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!