Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaz az, hogy egy házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy egy házasság kihűlése ott kezdődik, amikor egy feleség már nem eteti a férjét?

Figyelt kérdés
Bagdy Emőke professzor asszony azt fejtegette az egyik előadásában, hogy az a nő szereti a férjét, aki örömmel főz neki. Az a nő, aki nem ad vacsorát a férjének, nem is szereti már őt igazán.

2018. aug. 11. 11:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Valaszkent ezt mondanám ha egy ferfi ezt kerne tőlem: ha szeretsz maszírozzal meg minden este 1 órán keresztűl mert aki igazan szereti a feleségét 1 oran keresztűl maszírozza.

Ez kb.ezzel egyenlő. Nehogy már csak a férfi igényei a fontosak. A női elnyomas már rég megszűnt ugy tudom

2018. aug. 11. 17:38
 22/27 anonim ***** válasza:
16%
Lanyok ne mar... Senki nem lesz elnyomott attol, h a parja kedvere tesz. Igazan szabad ember nem lesz elnyomott attol, ha neha, ismetlem NEHA megtesz valamit a parjaert es foz neki valamit. Komolyan ez a szabadsag fokmeroje? Nem kell minden hagyomanyos dologban parkapcsolati eroszakot meg elnyomast vizionalni.
2018. aug. 11. 19:07
 23/27 anonim ***** válasza:
81%
De ha nem szeretek főzni? Én soha nem kérném a páromtól, hogy csináljon valamit, amit nem szeret, csak mert én szeretném, ha szeretné.
2018. aug. 11. 19:31
 24/27 anonim ***** válasza:
58%

Sokan félreértették a dolgot. Ha korábban a nő szeretettel főzött a férjének, de x évvel később ez megszűnik, ott bizony baj van.

Nem arról szól a dolog, hogy az asszonynak a konyhában a helye és ha nem eteti a férjét kötelezően, akkor nem is szereti.

Nálunk pl leginkább én nőként főzök kettőnkre. Egyrészt szeretem csinálni, másrészt így logikus, mert én érek haza hamarabb melóból. Így beszéltük meg. Enyém a főzés, a férjemé a bevásárlás, mert én pl gyűlölök vásárolni. A többi házimunka pl közös.

2018. aug. 14. 17:26
 25/27 anonim ***** válasza:
45%
#23 Szerintem meg egy kapcsolatba siman belefer, h neha kersz a masiktol szivesseget. KERED, nem parancsolod, zsarolod. Semmi ordogtol valo nincs abban, ha neha vallalunk egy kis kenyelmetlenseget vagy aldozatot azert az emberert, aki szeretunk. Es meg mindig nem a fozes itt a lenyeg... Ez egy pelda volt, mert sok csaladban akkor is ez a modi, ha nehany nonek ez nem tetszik.
2018. aug. 15. 22:01
 26/27 anonim ***** válasza:

Engem nem izgat, hogy hol divat a főzés, de ha valaki SZÍVESSÉGKÉNT kérne olyat tőlem, amiről tudja, hogy nem szeretem csinálni, akkor azt hinném, valami hülye tesztelgetés vagy nem is tudom.

Ráadásul értelme sincs, hogy megtanuljak főzni egy csomó mindent, csak hogy ha "néha napján" kipattan valami a fejéből, azt meg tudjam csinálni. Meg nem tudom, nekem az lenne, hogy aha, te tudod, hogy én ezt utálom, de csináljam meg, és akkor aznap morcos leszek, és másnap is. Kis túlzással ha folyton nyelek, csak mert a másik kér valamire, amit utálok, meg fogom őt is utálni.

Ha grillezek csirkemellet, és kér, szívesen rábszok a grillre egy másikat is. De ha rántott húst akar, nem fogok panírral pacsmagolni. Én sem várom el senkitől, hogy megtegyenek nekem dolgokat, amiket én akarok. Nem is kérem meg rá őket, van két kis kezem, és meg tudom magamnak csinálni őket.

2018. aug. 15. 22:26
 27/27 anonim ***** válasza:
25. Teljesen igazad van. Èn simàn megkérem néha a férjem, hogy masszírozzon meg és boldogan megteszi. Ugyanezt viszonozni nem tudom mert nem szereti a masszàzst, de pl csinàlok neki a kedvenc édességeiből. Vagy ő kéri hogy süssek palacsintàt mert megkívànta. Boldogan megteszem. Egyàltalàn nem arról van szó, hogy ki kell szolgàlni a férjet.
2018. aug. 15. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!