Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy egy házasság kihűlése ott kezdődik, amikor egy feleség már nem eteti a férjét?
Nem igaz. Legalábbis nálunk nem.
27 éve szeretem a férjem. Nem érzem, hogy kihűlne a házasságunk, hisz ennyi idő után is van intimitás bőven.
Sokat beszélgetünk, minden szabadidőnket együtt töltjük.
A főzés: rengeteget dolgozunk, és nem várja el ennyi meló mellett, hogy főzőcskézzek neki. Ha van energiám főzök, és hálás érte, ha nincs akkor nem duzzog. Ő is tud főzni, ha enni akar.
Úgy vagyok, mint a 14-es, semmihez sincs kedvem, de ebben a melegben amúgy se túl éhes senki sem a családban.
Van, hogy nekem sincs kedvem főzni. De ez az érzelmeimmel nem függ össze. Az ellentétje is igaz, amikor elhidegültünk a volt barátommal, ugyanúgy főztem, mint előtte vagy mostanában.
Ha én el se kezdek főzni, akkor nem húlhet ki a házasságom, mert abba sem hagyhatom így a férjem etetését?
:D
Bagdyra meg ne hallgass, a NER-es családbarát propagandát nyomja csak.
Ezt ugy kell erteni, hogy ha korabban orommel fozott es a szeretetenek az egyik kinyilvanitasa volt akkor az elmaradasa valamit jelez. Ebben szerintem semki megdobbento nincs. A kedveskedesnek ez az egyik formaja, ha tobbe nincs annak oka van. Azt is figyelembe kell ilyenkor venni, hogy egy ilyen kijelentes a naaaagy atlagra vonatkozik. A legtobb ember egyszeru, mint a faek, hozzak a papirformat. A nok foznek, a ferfiak ajandekot adnak. Ha barmelyik sorozatosan elmarad az gyanus.
Mielott valaki erre benyogne, hogy de ok a parjaval szuper kulonlegesek es naluk a ferj foz, az legyen szives venni a faradsagot es masszon ki a sajat seggebol es vegye eszre, hogy ezek a kijelentesek a tomegekrol szolnak. Nem a fozesen van a hangsuly, hanem a valtozason. Akarmit a helyere lehet tenni, Bagdy egy gyakori dolgot valasztott.
Csak ma már a nagy átlag is változik, változik a családok berendezkedése. Ezért írtam, hogy megöregedett, Emőke is kicsit kinézhetne jobban a világba, hogy mennyi minden változott, és másképp működik, mint mondjuk az ő fiatalkorában.
Igen, ha egy korábban örömöt okozó rutinban változás következik be, az jelezhet problémát (nem feltétlenül jelez, mert pl. itt a tomboló nyár, a fene akar még a konyhában hőgutát kapni, és ez mégse probléma - az már igen, ha valaki ilyenkor is elvárja, de általában ilyenkor normális ember nem várja el).
Csak akkor igaz ha ez a szeretetnyelvuk
Nalunk mindketten fozunk felvaltva nem jelent semmit
Nalunk a kave fozese ami 4 sc nespresso geppel az ami napi apro szeretet kimutatasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!