Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Probléma a házasélettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma a házasélettel?

Figyelt kérdés

Dióhéjban a lényeg, hogy a férjem kevés szexel is el van mint hal a szatyorban..pedig most vagyunk abban a korban, hogy most kellene a legaktívabbnak lennünk (29,32 évesek vagyunk).

Havonta olyan 3 max 4 alkalommal vagyunk együtt :( Én már jeleztem neki hogy nekem ez kevés, de mindig fáradt ezért nem igen változik semmi.

Nálatok is vannak ilyen bajok? Hogyan kezelitek a helyzetet?

2018. aug. 5. 16:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Lehet magnézium vagy egyéb vitaminhiánya van, stresszes a munkája, kimerül...
2018. aug. 5. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az elmondásod alapján ez nem olyan helyzet, amit ne lehetne orvosolni vagy javítani.

A kérdés az, hogy ő is hajlandó-e a változásra...

2018. aug. 5. 17:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Valóban, én is így gondolom, biztos hogy lehet(ne) rajta változtatni, de hogyan vegyem rá hogy kicsit aktivizálja magát?! Amióta ilyen meleg nyári napjaink vannak alig van rajtam ,,pizsi,, de így sem érek el semmilyen hatást. Ha álmos akkor nincs mese, alszik. Pedig sokszor lefekvéskor még célozgatni is szoktam hogy örülnék a dolognak de ,,beszélgetés,, közben (lefekvés után még szoktunk kicsit beszélgetni) elalszik :/ De mint írtam is, én már mondtam neki nem is egyszer hogy nekem kevés az együttlétek mennyisége, mert mi lesz akkor a 40-50-es éveiben, kajak olyanok leszünk mint a nyugdíjjasok?! De egyenlőre semmi :(
2018. aug. 5. 17:59
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

Szóval nem érzékeli, hogy ez nálad ténylegesen gondot jelent.

Neked kell lépned, közöld vele, hogy ez nem fog sokáig így működni...

2018. aug. 5. 18:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van, csak még ritkábbak az együttlétek. A kor is majdnem stimmel.

Én már kicsit feladtam, az fix, hogy nem csal meg, de változás nem tudom, hogy lehetne. Ha jelzem, akkor megígéri, hogy majd... aztán marad minden a régiben.

2018. aug. 5. 18:07
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Azért találom ezt furcsának mert általában a pasik részéről szokott lehangzani,hogy kevés otthon a szex, főleg ha már gyerekek is vannak.

Lehet,hogy csak fáradt, bár ehhez sosem szabad fáradtnak lenni. Viszont írod,hogy dolgozik/tanul, lehet,hogy agyilag fáradt, és nem tud ráhangolódni.

A szexről szépen le lehet szokni ha így folytatódik.

A kort a későbbiekre ne vetítsd ki, lehet,hogy amennyiben nem tanul, nagyobbak lesznek a gyerekek, megfelelő beosztásba kerül a ranglétrán, aktívabb lesz mint most.

2018. aug. 5. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Tedd újra izgalmassá a szexet, lepd meg valamivel.
2018. aug. 5. 19:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem fáradt, neki ennyire van igénye.

Ez a helyzet, és ez gáz. A te szempontodból, legalábbis.

2018. aug. 6. 15:43
 19/21 anonim ***** válasza:
És mit csinál, ha te rámászol? Én 30 éves vagyok, a férjem 29, egy kislányunk van. Voltak kicsit passzívabb időszakaink, mindkettőnknek, de olyan csak nagyon extrém esetben fordult elő, hogy akinek van kedve, az belekezd, a másik meg elutasítja. Tegnap pl. ő állítólag marha fáradt volt, én szexelni akartam, kb fél percet dörgölőztem a megfelelő helyen, és máris harcra kész volt :D pedig most marhára meg van változva a testem, mert épp terhes vagyok, de ez nem nagyon zavarja a férjemet :)
2018. aug. 7. 12:04
 20/21 batta80 ***** válasza:
Nálunk is ugyanez van, és mindig van egy kis fellángolás, de aztán minden a régi lesz. 2-3 hetente.... :(
2018. aug. 7. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!