Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma a házasélettel?
Dióhéjban a lényeg, hogy a férjem kevés szexel is el van mint hal a szatyorban..pedig most vagyunk abban a korban, hogy most kellene a legaktívabbnak lennünk (29,32 évesek vagyunk).
Havonta olyan 3 max 4 alkalommal vagyunk együtt :( Én már jeleztem neki hogy nekem ez kevés, de mindig fáradt ezért nem igen változik semmi.
Nálatok is vannak ilyen bajok? Hogyan kezelitek a helyzetet?
Az elmondásod alapján ez nem olyan helyzet, amit ne lehetne orvosolni vagy javítani.
A kérdés az, hogy ő is hajlandó-e a változásra...
Szóval nem érzékeli, hogy ez nálad ténylegesen gondot jelent.
Neked kell lépned, közöld vele, hogy ez nem fog sokáig így működni...
Nálunk is ez van, csak még ritkábbak az együttlétek. A kor is majdnem stimmel.
Én már kicsit feladtam, az fix, hogy nem csal meg, de változás nem tudom, hogy lehetne. Ha jelzem, akkor megígéri, hogy majd... aztán marad minden a régiben.
Azért találom ezt furcsának mert általában a pasik részéről szokott lehangzani,hogy kevés otthon a szex, főleg ha már gyerekek is vannak.
Lehet,hogy csak fáradt, bár ehhez sosem szabad fáradtnak lenni. Viszont írod,hogy dolgozik/tanul, lehet,hogy agyilag fáradt, és nem tud ráhangolódni.
A szexről szépen le lehet szokni ha így folytatódik.
A kort a későbbiekre ne vetítsd ki, lehet,hogy amennyiben nem tanul, nagyobbak lesznek a gyerekek, megfelelő beosztásba kerül a ranglétrán, aktívabb lesz mint most.
Nem fáradt, neki ennyire van igénye.
Ez a helyzet, és ez gáz. A te szempontodból, legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!