Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a férjem tőlünk 20-30évvel idősebb nőket nézett, amikor én a fiunkat szültem és kórházban voltam?
Igen, gáz.
De majd itt megnyugtatnak, hogy nem az...
Figyelj, inkább légyszi agyban nőj fel. Inkább csak homokba dugod a fejed azzal a kijelentéssel, hogy csinálja, csak te ne tudj róla. Ez mivel jobb úgy őszintén, hogy egyébként tudod, hogy úgyis megnéz másokat, de azt próbálod elhitetni magaddal, hogy ő úgysem csinál ilyet?
És most őszintén, mi történt azzal, hogy megnézte őket, és lementett néhány képet és nem törölte ki? Gondolom nem az ismerőseid köréből valók ezek a nők, hanem valami külföldi nőcskék.
Mikor megismerted beszélgettetek egymás szexuális vágyairól, vagy ez tabu nálatok?
Bocsi, de mióta is vagytok együtt, hogy már 21 évesen feleség vagy, és már szültél is? Szerintem nagyon korai volt, de ez csak az én véleményem. Még igazán várhattatok volna még legalább 5 évet.
Hűséget fogadunk és nem vakságot. Te is megnézel más pasikat, úgyhogy kérlek, ne legyél álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!