Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha kiderülne hogy a férjeteknek van egy házasságonkivüli gyereke?
Alapvetően, ha a kapcsolatunk előtt hozta volna össze, nem lenne könnyű, de elviselném... (amúgy nekem a gyerek mindig kizáró ok volt ismerkedésnél, nem jöttem, nem jönnék össze SOHA gyerekes pasival)
Ha már együtt lettünk volna mikor összejött a poronty, akkor nyilván elválnék, hiszen ez egyet jelent azzal, hogy megcsalt. Onnantól pedig nincs miről beszélni...
Nálunk konkrétan pl mindkét esetnél válás lenne, mivel alapjaiban dőlne össze az egész kapcsolat. Ugyanis a férjemnek én voltam mindenben az egyetlen. Nem volt előttem kapcsolata.
Szóval ha gyereke lenne mástól, az azt jelentené hogy valamilyen kapcsolata/szexuális viszonya is volt mással, tehát végig hazudott nekem a megismerkedésünk óta önmagáról. Hazug emberrel nem maradok együtt. Olyannal pláne nem aki éveken keresztül hazudik nekem. Nem is érteném mi értelme volt letagadni, hiszen ő tudja rólam, hogy voltak előtte kapcsolataim.
En elhagytam a ferjem, mert megcsaltam, stb. Masfel evig voltunk kulon a ferjemmel es mindkettonknek volt uj kapcsolata stb.. A ferjem kapott egy uj allasajanlatot es elmondta hogy o masik orszagba koltozik es ha akarjuk akkor vagy elmegyek vele es tavol(tobb ezer kilometer) mindenkitol helyre hozzuk a hazzasagunkat vagy mielott elutazik akkor beadjuk a papirokat. A noje bekattant mikor megtudta hogy a ferjem nem viszi magaval es leallt a tabletaval. Terhes is maradt szinte rogton, mar elhagyta a ferjem amikor pont az utazas elott 2 hetel megjellent hogy 10hetes terhes, stb. Azt remelte kibukok es botrany lesz, en kirugom a ferjem, a ferjem szalad vissza hozza. Hat nem igy lett, szepen leultette a ferjem elottem es elmondta neki hogy a gyerekrol gondoskodni fog. De o tolem nem akar es nem is fog elvalni hacsak en nem akarom elhagyni a gyerek miatt. Meg sem fordult a fejemben, hogy elvaljak emiatt. Pedig mikor a gyerek fogant mar kibekultunk csak ep meg nem koltoztem vissza a kozos lakasba. Sajnos a vegen csak nem szuletett meg a baba... elvetette a gyereket 13 hetesen. Nem vagyok abortusz ellenes de, hogy lehet egy egeszseges babaval ilyet tenni?
En ugy gondolom sokmindent meglehet bocsajtani es helyre lehet hozzni csak szeretet, turelem es ido kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!