Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kicsit úgy érzem kezdek besokalni, de elhagyni nem akarom mert szeretem. A férjem séf egy helyi étteremben, rengeteget dolgozik. Ilyenkor nyáron főleg. Van egy 2.5 éves kisfiúnk és egy vállalkozásom ezért csak úgy tudjuk összeegyeztetni az időnket,hogy 2 hetente 1 vasárnapot töltünk együtt. De sokszor ez sem jön össze, mert vagy rendezvény van, vagy túl sokan vannak az étteremben és nem bírják a szakácsok stb.

Ilyenkor napközben nem tudunk beszélni, mert 16 óráznak.

Beszéltünk már erről (mert ő is soknak érzi ezt a hajtást), de azt mondja fogalma sincs mit kezdhetne ami nem vendéglátás, mert csak ehhez ért.

Kezdem azt érezni,hogy ez egyre több és több. Ráadásul megöli a kapcsolatunkat.

Tudom biztos azt gondoljátok milyen kegyetlen vagyok vele szemben, de már 5 éve megy így és egyszerűen nem lehet megszokni.

Nagyon szeretem és tudom,hogy ő is engem, de nem tudom én mit tehetnék. Mi lenne vajon a megoldás...

2018. júl. 21. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Váltson éttermet. Nem mindenhol 16 óra a munkaidő
2018. júl. 21. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A vendéglátás az egy borzalmas húsdaráló. Szinte összeegyeztethetetlen a családdal. Muszáj lenne kitanulnia valami mást, vagy esetleg indítsátok be a te üzletedet úgy, hogy az eltartsa a családot, és ebben dolgozzatok mindketten.
2018. júl. 21. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

ha meg normál melója lenne,akkor lehet a miatt problémáznál,hogy negyed annyit sem keres.

szóval vagy megszokod ezt és nem stresszeled még otthon is.

vagy stresszeled,megpróbálod megváltoztatni aminek meg csúnya sárdobálós válás lesz a vége.

2018. júl. 21. 23:05
 4/10 A kérdező kommentje:

A váltással a legnagyobb probléma az az,hogy aki egyszer valahol konyhafőnök volt az biztosan nagyon rosszul bírná újra szakácsként.

Nekem pedig szalonom van, ami nem megy rosszul szerencsére, de ott nem tudna dolgozni. És abba pedig nem menne bele sajnos,hogy ő legyen a "háziasszony" amíg én dolgozom. :(

És annyira patthelyzet mert így még suliba se tud mit kitanulni igazán mert mikor? És hogy legyen energiája arra is?

Annyira megoldhatatlannak érzem ezt az egész dolgot.

2018. júl. 21. 23:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Dehogy szólnék, az sem érdekelne ha nem dolgozna. Nem bántanám én, egyszerűen csak szeretnék néha vele lenni.
2018. júl. 21. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Marha egyszeru. Nyisson egy kis kifozdet, ahol alkalmazottak foznek, dolgoznak, es neki csak ossze kell fogni a csapatot.
2018. júl. 21. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Ahhoz tőke kell, és ott ugyanúgy éjjel-nappal dolgozna.

2018. júl. 21. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifogás, kifogás, kifogás. Így biztosan nem lehet megoldani, ha minden megoldásra van valami probléma. A férjednek el kell döntenie, mi a fontosabb. A konyhafőnök pozíció, vagy a családja. Nagyon nehéz döntés, mert nyilván nem akarja cserben hagyni a csapatát. Nem könnyű felnőtt fejjel valami teljesen ùjat elkezdeni. Szólj a férjednek, hogy Te ezt így nem bírod tovább. Ki fogsz készülni te is, (ő is, ha pihenés nélkül húzza az igát), meg a kapcsolat is. Ha ezt akarja, folytassa a jelenlegi munkáját. Ha nem, akkor változtasson, és TANULJON MEG NEMET MONDANI. Túl fogja élni a bolt, ha kéthetente egy napot nincs ott... ha meg nem, akkor annyit ért az az üzlet.
2018. júl. 22. 07:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Mar bocs, de egy rokonomnak tobb kifozdeje is van. Marhara nem dolgozik egesz nap, csak osszefogja a csapatot.

Amugy meg ha o maga nem igenyli, hogy tobbet legyetek egyutt, akkor mindig fog kifogast talalni. Az en ferjem is munkamanias volt, aztan egyszer besokallt, es otthagyta az egeszet, inkabb a csaladot, nyugalmat valasztotta. Szenvedelyesen szerette pedig a munkajat, most csak felgozzel csinalja hobbibol, es mellette mast csinal. Igy mindig egyutt vagyunk, es o is boldog. De nem mi eroszakoltuk ra, o dontott igy.

2018. júl. 22. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Kifőzde ezer ÁNTSZ engedéllyel kezdődik, anélkül aztán nem nyit semmit.

De mindegy kérdező, mert te is csak a kifogásokat keresed.

2018. júl. 22. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!