Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdhetett el zavarni a párom múltja?
Szerintem is neveld meg!
Mutasd meg neki ott! a ti otthonotokban te,ti vagytok a fallavezer.
Fektessetek szabàlyokat,es igenis ràszolni ha csunyan beszel...
Ehhez a pàrod is kell!
Probald megbeszelni vele
meg gyerek es csak 5eves még nevelhetö
kemeny diò lesz!!!de ha mindketten akarjatok menni fog
Engem az zavart volna, hogy a padomnak ilyen exe van. Ez elég sokat elmond róla, az is, hogy gyereket is csinált neki.
A kisfiút pedig nevelje meg az apja! Jól nézd meg, hogy viselkedik a fiával, mert a tietekkel is ez lesz: TE fogod nevelni, ő meg tojik rá, majd valaki megoldja. Nem csak megcsinálni kell tudni.
Ha màr ebbe ilyen szépen belesetàltál: vagy ne oda vigye, vagy te menj el addig, nem hozzád jàr láthatásra.
Bocsi,de zavarja a szemem.
Mig ki nem hanyja...
Az anyja az...
Miert zavar? Mert gondolom,te nem vagy ci..any,es nem ilyen viselkedeshez szoktal.
Engem is zavarna...
Meg szerintem valaki mondja neki, hogy törjön el mindent, mert mindig leesik a pohár tányér, a szőkőkutamat is eltörte feldőlt, pedig nem könnyű tele volt kővel, a padló vázáimat eltörte és 8 szor volt itt , mi lesz így nem tudom.
Tudom minden gyerek eltöri a dolgokat, de egy 5 éves azért megpróbál vigyázzni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!