Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibeszélném magam, meghallgat valaki?
Lehetne ez a történet is intő példa arra, hogy a szív útjai kanyargósak.
Azonban ha fel lehetne erre előre készülni, nem írna vérrel és könnyel írt történelmet a szerelem mióta világ a világ.
Szerintem próbálj még a házasságodra koncentrálni, hátha mégis sikerülne fellendíteni. Ennyi év után, pláne, hogy be van szürkülve a házasságod, persze érik kísértések az embert, de nem biztos, hogy érdemes emiatt mindent borítani. Így elsőre persze nagyon izgalmasnak tűnik a srác, rég nem érzett vágyak, és vibrálás, na meg a "tiltott gyümölcs" volta mégjobban felerősíti ezt benned. 15 év után, na meg a munka-háztartás-gyerekek háromszögbe szorulva ez nagyon csábitó tud lenni, de azért gondolkozz, ne vegye el az eszed. Lehet, hogy túl szkeptikus vagyok, de én erősen kétlem, hogy ez a srác komolyabbat akarna tőled, bármit is állít. Leginkább csak meg akar fektetni. 10 évvel fiatalabb, neked már van 3 gyereked... vonzódik hozzád, érzi,tudja, hogy ez kölcsönös, és húzza előtted a mézes madzagot, azt mondja, amit hallani szeretnél. Neki is van kapcsolata, neked még komolyabb elköteleződésed, az ilyen szituból általában egy szeretői viszony sül ki, végre megkap, elköteleződés nélkül.
Volt itt kérdés par hónapja, a kerdező szintén családanya, nála 9 évvel fiatalabb szeretővel. Igen, ott mar tartott a viszony. Ott is az volt, hogy huu de elvarázsolt, meg beleszerettem stb. Aztán mikor elhagyta érte a férjét, kiderült, hogy a csávóka marhára nem akart tőle komolyabbat, csak a "kötetlen" szex kellett. Persze hibás volt a kérdező is, mert nem tisztázta a sráccal, hogy konkrétan mik a tervei, egyszerüen feltételezte, hogy a szerelem kölcsönös.
Persze lehet, hogy a te eseted más, de az is könnyen lehet, hogy csak egy álomképet kergetsz, és marha nagy csalódás lesz a vége.
De annyit tényleg tegyél meg, hogy nem bonyolódsz viszonyba. Ha annyira meg akarod vele próbálni, akkor tisztázd a férjeddel, és a srác is a barátnőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!