Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért fontosabbak a haverok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabbak a haverok mint a család?

Figyelt kérdés
A férjem életében a haverok mindíg nagyon fontosak voltak,de gondoltam ez nem lesz a család róvására.hittem hogy lassan kivetkőzi a tini korszak fügőségeit és a családra fog öszpontosítani.De sajnos még a gyerekét is elhanyagolja,mindíg a haverokkal van,a nyaralásokat soha nem hármasban töltjük,a haverok a párjaikkal mindíg velünk jönnek,pedig én egyszerüen unom a részeg dumájukat meg a tinezéves vicceiket.A lakást úgy kellet felújjítani,hogy amikor buli van minden havernak legyen helye aludni.Nem tudom,de vannak még ilyen havarfüggő családapák akik hanyagolják a feleségüket meg a gyereküket? Ezerszer már mondam neki de olyankor csak dühroham.

2018. júl. 4. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Tudtad milyen, nem?

De, akkor mi a picsogás tárgya? ;)

2018. júl. 5. 15:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Igazából az elején nem nagyon haverkodott,de lassan ahogyan a gyermek is megjött jobban eset neki a haverokkal bulizni mint a síros gyermekét halgatni.Sajnos most is a 12 éves gyereket belekényszeriti hogy hétvégeken,nyaraláskor a haverok társaságában legyen,mert a dumája az hogy: "Nézd fiam Pistit micsoda ember lett,bankigazgató,Péter meg válalkozó és nézd milyen házuk,kocsijuk van...azért mert mertek az életben....ezért te is olyan kell hogy legyél mint ők,tanuljál tőlük....stb.A gyerek meg csak távólodik,távolodik az apjától és utálja az egész társaságot.
2018. júl. 5. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

millió bulizós nő van, aki ha gyereket szül, vállalja a velejáró felelősséget. a férje tudta nélkül vállalt gyereket szerintetek?

tök mindegy milyen a szemelyiséged, ha ekkora felelősséget vállaltál, hogy gyereket csinálj, akkor annak kell az ELSŐNEK lennie.

ha meg nem, szimplán mondja azt, hogy ő nem akar gyereket, a felesége pedig továbbállhat egy férfihoz, akinek több felelősségtudata van, mint egy 5 évesnek.

tehát nem értem, miért csak őt hibáztatjátok. ha nem ő volt egy egyedüli, aki belement a gyerekvállalásba, a férfi jobban hibás

2018. júl. 6. 20:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Ebben a sztoriban egyedül a srácotokat sajnálom, mert nem tehet arról, hogy apja-anyja ilyen fax, már ne haragudj.

Te azért vagy fax-pontosabban picha-, mert: már az elején se volt a drága férjurad egy mintaember és ilyen link alakokkal baxta el az idejét, mégis ilyen alakhoz nem, hogy hozzámentél, még szültél is.

Ő azért, mert egy pöts, aki leszarja a családját, amibe nem is beleszületett, hanem ő alapított.

Ha felnő a gyerek, egyikőtök se csodálkozzon, ha 6-7 év múlva egyikőtökre se nyitja rá az ajtót a fiatok.

2018. júl. 6. 23:37
 15/19 anonim ***** válasza:
"Igazából az elején nem nagyon haverkodott,", "A férjem életében a haverok mindíg nagyon fontosak voltak," - döntsük mar el legyszi.
2018. júl. 7. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,nem akarlak bántani, kaptál már hideget-meleget.

Annyit tennék hozzá,hogy ideje lenne leülni beszélni a férjeddel.Hogy neked így nem jó, szeretnél kettesben lenni vele, ill. a családdal, haverok nélkül.

Én már 50 éves vagyok,de élénken emlékszem kamaszkoromra.Mikor konkrétan azért szakítottam egy sráccal,mert haverközpontú volt.Minden randin megjelent pár haver,inkább volt közös bandázás,mint rendes randi.

Zokon esett neki,de megértette...még éretlen 17 körüliek voltunk.

A férjemet is hasonló koromban ismertem meg.Ő más volt.

Később ő is elkezdett horgászni, kocsmába járni a haverokkal.Hamar házasodtunk, az igaz, de a gyerekek később jöttek.Utána kezdte ő is.Volt hogy hajnalig a teraszon kártyáztak...

Tudta,hogy nem szeretem ezt, mégis előfordult.

Aztán lassan elmaradoztak a haverok, valahogy kinőtte.Sok év eltelt, a gyerekek felnőttek, de már vagy 10 éve együtt járunk mindenhova, rockkoncertekre, horgászni, kirándulni.

Egy haverja maradt csak, akivel hébe hóba tartja csak a kapcsolatot.Én álltam mellette jóban rosszban,nem a haverok ere ő is rájött már régen.

2018. júl. 7. 09:05
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Hahaha. Nem is értem mi a hiba! Pont most olvastam itt a gyk-en egy kérdést, miszerint " milyen nektek nőknek az ideális férfi". Aztán ott csupa, csupa szép és jó, 190+ magas, vonzó, romantikus, barna haj, barna szem, latinos, filmszínészes, izmos, sármos, gyengéd, intelligens...stb.

Aztán a való életben meg pontosan az ellenkezőjét sikerül kifognotok, bár külsőre lehet hogy latinos és macsó.

Ne is haragudjatok rám ti NŐK, de röhögnöm kell rajtatok!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D

2018. júl. 13. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi lett végül?

Én ugyanebben a cipőben járok.

2022. dec. 30. 06:22
 19/19 A kérdező kommentje:

18#-as: A haverok sokkal kevesebbek lettek, egyeseknek benőtt a fejelágyuk, másikok rájöttek, hogy a családjuk fontosabb, néhányuknak egészségi gondjaik lettek, volt aki külföldre távozott...stb.

Újjak nem jöttek mert a párom már a régiek társaságát képviseli.....ugyhogy nincs anyag.

A párom fejelágya majd estleg, ha eléri a 80 évet talán benő.

2023. jan. 6. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!