Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért fontosabbak a haverok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabbak a haverok mint a család?

Figyelt kérdés
A férjem életében a haverok mindíg nagyon fontosak voltak,de gondoltam ez nem lesz a család róvására.hittem hogy lassan kivetkőzi a tini korszak fügőségeit és a családra fog öszpontosítani.De sajnos még a gyerekét is elhanyagolja,mindíg a haverokkal van,a nyaralásokat soha nem hármasban töltjük,a haverok a párjaikkal mindíg velünk jönnek,pedig én egyszerüen unom a részeg dumájukat meg a tinezéves vicceiket.A lakást úgy kellet felújjítani,hogy amikor buli van minden havernak legyen helye aludni.Nem tudom,de vannak még ilyen havarfüggő családapák akik hanyagolják a feleségüket meg a gyereküket? Ezerszer már mondam neki de olyankor csak dühroham.

2018. júl. 4. 18:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Már bocsáss meg, de te választottál ilyen embert, te lettél a felesége, te szültél neki, szóval viseld tetteid következményeit.

Nem tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy most akkor egy ilyen embernek gyereket kell szülnöd.

Azt hitted, hogy akinek MINDIG a haverok fontosabbak voltak, az majd a te két szép szemedért, meg majd a gyereke kedvéért megváltozik?

Tévedés!

2018. júl. 4. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Miért jobb egy nemtörődöm embertől azt várni, hogy megváltozzon, mint egy normálisat választani?
2018. júl. 4. 18:21
 3/19 anonim ***** válasza:
24%
Hahaha! Úgy élvezem amikor azt látom, hogy egy nő panaszkodik a párjára! Aranyom! TE választottad a szuper férjedet, kb. annyit érsz, mint a drága párocskád. Feldobtad a napom!!! :D :D :D
2018. júl. 4. 18:23
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Hihhhetetlen, hogy az alapbol s*ggf*j ismet nem fordult ki magabol, es lett mintaferj. Hihhetetlen.

Ja, nem.

2018. júl. 4. 18:25
 5/19 anonim ***** válasza:
46%

Ez sajnos nem változik. A férfiaknak laza kapcsolatokra van szükségük, ahol ők lehetnek a menők, ahol nyeregben érezhetik magukat. Egy nőve való kapcsolat túlságosan bonyolult nekik, mivel abba energiát és érzelmeket kell tenni. Ezért sajnos egyre többen közülük leragadnak a bandázós, összejárós, tinis lazulásokban.

Amikor együtt isznak, haverkodnak, az érzelmi igényeik ki vannak szolgálva, így nem annyira érzik szükségét egy olyan férfi-női kapcsolatnak, ahol adok-kapok van, ahol nekik is bele kell tenni valamit.

Nekik az apaság sem annyira fontos, mint nekünk nőknek a szülővé válás, mert nincsenek minták. Aki munka után 1-2 órát foglalkozik a gyerekkel, vagy néha magával viszi, az már elég jó apának számít. Ezért a gyerekekkel sem annyira tudják felvenni érzelmileg a fonalat.

Sajnos én sem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Próbálok mindig érthetően fogalmazni, elmondani a páromnak, hogy most rossz napom van, szeretném, ha egy kicsit rám is figyelne... De ha a barátja bajban van, rögtön ugrik és megy segíteni.

Ez sajnos szocializáció. Nem érték, hogy ránk, nőkre figyeljenek.

Ha meg a saját lábunkra állunk, és küzdünk az igényeinkért, akkor könnyen a "magas fenntartású" kategóriába kerülünk, és ezzel együtt lehetetlen kapcsolatot találni.

Én már elengedtem. Imádom a kisfiamat, a párom néha besegít, ha már nincs erőm megcsinálni a dolgokat. Próbálom elfogadni a helyzetet, sokat törődni a fiammal, tartani az egyensúlyt. Aztán majd lesz valahogy :)

2018. júl. 4. 18:29
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Reg lattam ennyi szocializacios, evolucios bullshitet felhozni mentsegkent arra, hogy valaki szar apa, szar ferj, es inkabb beletorodsz minthogy valtoztass. A ferfiak nem ilyenek. A fel nem nott majomemberek, akikhez valamiert megis vakon hozzamegy nehany no, mert elvezi az onsorsrontast, na, azok ilyenek...
2018. júl. 4. 18:35
 7/19 anonim ***** válasza:
90%

Volt ilyen párom és eszem ágában nem volt vele komolyabbra fűzni a kapcsolatot, nem véletlenül.

Helyette inkább kerestem egy olyan férfit, akinek közösek a céljai az enyéimmel.

Arra építeni a jövőt, hogy majd hátha megváltozik a másik olyan, mintha leülnél a csokifagyi elé és várnád, hogy vanília legyen belőle...

2018. júl. 4. 18:35
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
#5: A szociológiai pályát felejtsd el. Attól, hogy számodra rossz férfit választottál, még nem kéne ilyen primitíve szexistának lenned. Engedd el, nem vagy nagy ész.
2018. júl. 4. 18:39
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Bocsi, de tudtad kihez mesz hozza.

Minek tetted?

2018. júl. 4. 19:46
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Hát így jártál sajnos. Erről csak is te tehetsz. Ismerted, tudtad milyen. Ígérte ő, hogy még fog változni? Miért hiszi azt sok nő hogy még tud változtatni egy pasit? Egyébként elárulom hogy nem midnen férfi ilyen. Csak te őt választottad
2018. júl. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!