Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek! A férfiak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek! A férfiak hány százaléka lépne félre a párjánál csinosabb, kihívóbb nővel, ha alkalma lenne rá?

Figyelt kérdés
A ti véleményeitek érdekel, hogy szerintetek hányan.
2018. júl. 4. 11:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%
10-ből 9 tuti.
2018. júl. 6. 22:16
 22/29 anonim ***** válasza:
39%
Aki otthon jol lakik nem esz mashol
2018. júl. 8. 18:41
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
100%
2018. júl. 8. 19:20
 24/29 mikeXxX ***** válasza:
27%
Kevesebb mint amennyi nő !
2018. júl. 8. 19:29
 25/29 A kérdező kommentje:

Hűha.

Nagyon sokan azt mondjátok, hogy ez a legtöbb férfire jellemző.

Köszönöm a sok választ:)

2018. júl. 8. 20:10
 26/29 anonim ***** válasza:
A párom sose tette volna meg, ő eleve rettentő lelkis volt. És mást is tudok aki 100% nem tenné meg. Ezek az emberek tudják hogy nem a szebb testtől lesz jobb a szex....
2018. júl. 19. 16:09
 27/29 anonim ***** válasza:
25%

10-ből 8. A maradék kettő fél/bal.asz/alacsony libidójú.

34/N

2018. júl. 19. 17:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ legfőképpen, hogy szereti-e a párját, illetve milyen állapotban van a kapcsolata. Ismerek olyat, akinek tényleg a mindene volt a barátnője, ő viszont iszonyú ridegen viselkedett vele, ami a srácnak fájt, ezért egy idő után elment "vigasztalódni" máshoz, de a kapcsolatából kilépni még mindig nem volt képes. Valószínűnek tartom, hogy másik nő mellett ezt nem tette volna meg, akkor sem, ha a világ legdögösebb szexbombája kínálta volna fel magát neki. Nem tudom, hogy az ilyen esetek mennyire érdekesek a kérdés szempontjából. Ha arra keresed a választ, hogy egy jól működő, szeretetteljes kapcsolatban hányan lépnének félre, akkor szerintem 5-nél (talán még 3-nál is) kevesebben a 10-ből, de lehet, hogy csak naiv vagyok.
2018. júl. 19. 17:36
 29/29 anonim ***** válasza:
Elég sokan. Férjem barátai, munkatársai pofátlanul rám hajtottak. Némelyik még meg is sértődött, mert nem voltam hajlandó. Még egész fiatal voltam, mikor egy idősebb nős kollégám havi "fizetés"_t ajánlott a rendszeres szexért. Ez csak egy kis része az összesnek. Fuj...
2018. júl. 22. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!