Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek! A férfiak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek! A férfiak hány százaléka lépne félre a párjánál csinosabb, kihívóbb nővel, ha alkalma lenne rá?

Figyelt kérdés
A ti véleményeitek érdekel, hogy szerintetek hányan.
2018. júl. 4. 11:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
17%
Jaguárnak igaza van. Ha egy nő bűn ronda, akármikor talál dugásra jelentkezőket. Nos ez a limit a férfiaknál a jóképűtől indul. Persze a proli nők rámásznak hitvány lúzerekre is, de azzal csak magukat minősítik.
2018. júl. 4. 13:48
 12/29 anonim ***** válasza:
23%
Embere illetve kapcsolata válogatja. Volt olyan kapcsolatom, ahol soha meg sem fordult a fejemben, volt olyan ahol megfordult és volt olyan ahol alig bírtam kimászni a zűrből. Ugyanaz az ember, három külön partner mellett, hasonló élethelyzetben. És a legviccesebb, hogy kivel majdnem megtörtént, azt nem én csaltam volna meg először. És ez az utolsó mondat a leginkább megsüvegelendőbb.
2018. júl. 4. 15:38
 13/29 anonim ***** válasza:
37%

Az ismerőseim közt nagyon kevés van.De majdnem mindegyiknek olyan is a kapcsolata,hogy érthető.Valamelyik felhozta,hogy csalta az asszonyt amíg az terhes volt,simán elhordták mindennek a palit.

Nekem is lett volna már lehetőségem rá,de szerintem patkány dolog.Nekem se esne jól ha megcsalnának.

28/F

2018. júl. 4. 17:00
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Eleg gyonyoru aki csalta terhesen a parjat! Gratulalok! Mocskos szetlada.
2018. júl. 4. 19:02
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

Aki szereti a párját, annak nincs a párjánál vonzóbb, csinosabb, jóképűbb. Ez vonatkozik férfiakra és nőkre is.

Ha tippelnem kellene, azt mondanám 10-ből 6-7, tehát több mint a fele. Ezek az ösztönlények akik csak a farkuk után mennek, semmi tisztesség jóérzés, bűntudat, megbánás nincs bennük. De ezek mind olyan emberek akik nem szeretik, nem tisztelik se a párjukat, se magát a kapcsolatot(különben eszükbe sem jutna megcsalni). Én ezeket nem is tartom igazi férfiaknak. Mert attól, hogy esetleg elmúltak az érzések, még nem kellene porig alázni a másikat félredugással.

Ezért igaz az a mondás, hogy a hűség döntés kérdése. Aki szeret az nem csal, de ha már nem szeret, ott eldöntheti hogy patkány módon a párja háta mögött félredug, vagy gerinces emberként kezeli a helyzetet és előbb lezárja a meglévő kapcsolatát, aztán megy máshoz.

2018. júl. 4. 19:30
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

15-ös! Na és mi van akkor, amikor egy férfi erőn felül teljesít az élet minden területén, beleértve a magánéletet a házaséletet is. Aztán ezek után le van sz**va. Nincs szex, nincs kedvesség, nincs semmi.

Én élvezettel csalnám rommá ezt a senkiházi nőt (feleségemet). Pontosan ezért nem válok el, ezt a gyönyört ki akarom élvezni, sőt úgy fogom alakítani a helyzetet, hogy megalázó is legyen neki. 15 év szenvedés után ennyi nekem is jár. Úgyhogy nem csak fekete és fehér az élet.

2018. júl. 5. 15:56
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó! Ezek szerint szeretsz làbtörlő lenni, szeretsz szenvedni. Ha nem, rég elhagytad volna. Ez a kicsinyes bosszúàllàs, hogy akkor rommà csalod, meg megalàzod szànalmas. Magadról àllítasz ki primitívségből bizonyítvànyt. Te sem vagy jobb nàla semmivel. Meg is értem, hogy leszar téged, nem érdemelsz màst. ... Talàn magadba kéne nézni kicsit, hogy te mit tettél. A nők nem ok nélkül hidegülnek el.
2018. júl. 5. 16:28
 18/29 anonim ***** válasza:
37%

"A nők nem ok nélkül hidegülnek el."

És nem is csak a körülmények áldozataként. Bár tudom, nagy divat a nőt minden körülmények között áldozatként beállítani.

2018. júl. 5. 16:37
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak nehéz szembenézni azzal, hogy ha elhanyagolsz valakit, az nem fog mindig tàrt karokkal fogadni mikor esetleg eszedbe jut nagy kegyesen néha törődni vele, hanem egy idő utàn megunja és elhajt.
2018. júl. 5. 17:24
 20/29 anonim ***** válasza:
39%

Nagy megmondhatók! Képzeljétek, nem volt elhanyagolva semmilyen téren. Két helyen dolgozom. Ennek ellenére bevásárolok, sok esetben meleg vacsorával várom. Csak úgy random veszek valamit neki ajándékba. Néha küldök egy szál virágot be a munkahelyére. Névnapjára megleptem legutóbb egy lánccal. Ő elfelejtette az én névnapomat(!). Meghallgatom őt minden nap. Beszélgetek vele. Segítek a gyereknevelésben. Biztosítok neki szabadidőt. Nem hanyagolom el magam. Sosem léptem félre. Jóban vagyok az anyósékkal. Mellette egy főiskolát és egy egyetemet végeztem a munka mellett úgy, hogy sem anyagilag sem emberileg nem terheltem le a családot. Nem vagyok unalmas, szeretem a társaságot. Na jó hagyom is az egészet! Biztos én vagyok a rossz, más nőknek ennél sokkal de sokkal jobb férjük van, tényleg én vagyok a prosztó! Hogy is merem kinyitni a szám, megyek is a sarokba.

Amúgy a "ver a pasim, de én szeretem" női kategória az mi?

Ááá, nem is érdekel. Fck y'all.

2018. júl. 5. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!