Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Palimadárság házas nő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Palimadárság házas nő után kajtatni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 15:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Attól még, hogy egy nő könnyebben talál szexpartnert, az erkölcs ugyanúgy vonatkozik a két nemre. Az én szememben legalábbis így van, így lesz. Nem teljesen értem, hogy jön ide ez a nemi különbség, meg az a téma, hogy ki milyen könnyen talál partnert. A férfi általában a kezdeményező fél, ő is simán megteheti, hogy nem egy házas nőnek kezd el udvarolgatni.

Szerintem bármilyen nemű embertől szánalmas, ha házas személy után kapar, direkt ráhajt.

2018. júl. 2. 16:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, miért releváns az illető neme.

HÁZAS. Ez azt jelenti, hogy van valakije. Majd ha nem akar vele lenni, akkor elválik. Ha meg vele akar lenni, taplóság belepofátlankodni a kapcsolatba.

2018. júl. 2. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont kapcsolatban lévő nő, férfi kell sokaknak?

Azért mert csak dugni és nem kapcsolatot akarnak, mivel az már van nekik.

2018. júl. 2. 16:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőség szexre mindkét nemnek egyformàn adott.

De 2 ember kapcsolatàba bàrmilyen formàban belefolyni, viszonyt kezdeni mikor egy szabad emberrel is megtehetnéd, igénytelenség. Az ilyentől későbbi pàrként sem lehet semmi jót vàrni, hisz előbb utóbb tèged is megcsalna. ( màr ha kapcsolatban reménykedsz) Erős gyomor kell ahhoz hogy olyannal dugj akibe épp csak aznap reggel vagy előző este még màs élvezkedett.

2018. júl. 2. 17:35
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Megfordítom a kérdést.

Te mit szólnál hozzá, ha lenne egy feleséged, aki után "kajtatna" egy szánalmas pasas, aki tisztában is van vele, hogy a feleségednek van férje? Szerintem te sem intéznéd el egy vállvonással.

Szánalmasan gusztustalan, amikor valaki kapcsolatban lévő emberre hajt, lényegtelen, hogy az illető nő vagy férfi.

2018. júl. 3. 07:33
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Miért szidják itt Jaguar-Warrior-t.

Ő a valóságot szokta írni és nem az álomvilágot, hogyan kéne. Ja, hogy az durvább, mint álomvilágban élni? Való élethez, még is ő van közelebb.

2018. júl. 3. 07:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem palimadárság, hanem gerinctelenség.
2018. júl. 3. 08:04
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy a férfiaknak egy telefonba kerül a szexpartner. Férfi prostik elég ritkán vannak,ha egy nő azt akarna éppen. Nem vagyunk előrébb,a ronda,buta,igénytelen nő se kell senkinek,max a ronda igénytelen és buta férfinak. Az a probléma,hogy a férfiak mindig klasszisokkal a saját magukhoz való nő fölé lőnek aztán rinyálnak hogy nem jött össze,de persze egyetlen olyan tulajdonságot se mutatnak amiért érdemes lenne kezdeni velük. Mind sértett,pnahiányos,kisebbségi komplexusos,dögöljönmegazösszesnőhogynemakarmindegyikvelemdugni hülyegyereknek látszanak.
2018. júl. 3. 11:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha a saját feleségedről van szó, akkor az nem palimadárságnak, hanem romantikának hívják! :D
2018. júl. 3. 21:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Helló!

Egyszerűen szemétség és erkölcstelenség.

Örülnél, ha a feleséged lekajtatná valaki?!

Üdv.

2018. júl. 5. 07:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!