Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Palimadárság házas nő után kajtatni?
Attól még, hogy egy nő könnyebben talál szexpartnert, az erkölcs ugyanúgy vonatkozik a két nemre. Az én szememben legalábbis így van, így lesz. Nem teljesen értem, hogy jön ide ez a nemi különbség, meg az a téma, hogy ki milyen könnyen talál partnert. A férfi általában a kezdeményező fél, ő is simán megteheti, hogy nem egy házas nőnek kezd el udvarolgatni.
Szerintem bármilyen nemű embertől szánalmas, ha házas személy után kapar, direkt ráhajt.
Én se értem, miért releváns az illető neme.
HÁZAS. Ez azt jelenti, hogy van valakije. Majd ha nem akar vele lenni, akkor elválik. Ha meg vele akar lenni, taplóság belepofátlankodni a kapcsolatba.
Miért pont kapcsolatban lévő nő, férfi kell sokaknak?
Azért mert csak dugni és nem kapcsolatot akarnak, mivel az már van nekik.
A lehetőség szexre mindkét nemnek egyformàn adott.
De 2 ember kapcsolatàba bàrmilyen formàban belefolyni, viszonyt kezdeni mikor egy szabad emberrel is megtehetnéd, igénytelenség. Az ilyentől későbbi pàrként sem lehet semmi jót vàrni, hisz előbb utóbb tèged is megcsalna. ( màr ha kapcsolatban reménykedsz) Erős gyomor kell ahhoz hogy olyannal dugj akibe épp csak aznap reggel vagy előző este még màs élvezkedett.
Megfordítom a kérdést.
Te mit szólnál hozzá, ha lenne egy feleséged, aki után "kajtatna" egy szánalmas pasas, aki tisztában is van vele, hogy a feleségednek van férje? Szerintem te sem intéznéd el egy vállvonással.
Szánalmasan gusztustalan, amikor valaki kapcsolatban lévő emberre hajt, lényegtelen, hogy az illető nő vagy férfi.
Miért szidják itt Jaguar-Warrior-t.
Ő a valóságot szokta írni és nem az álomvilágot, hogyan kéne. Ja, hogy az durvább, mint álomvilágban élni? Való élethez, még is ő van közelebb.
Helló!
Egyszerűen szemétség és erkölcstelenség.
Örülnél, ha a feleséged lekajtatná valaki?!
Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!