Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik feleség miért nem képes elengedni a férjét még akkor sem, ha a férj már szívből utálja őt?
Ne ragaszkodjon ?
Anyukam joga van ragaszkodni hozza
Sarkany lett ? Talan a ferj egy rongyos paraszt lett bofogve fingva vacsi utan kiralyfi helyett?
Lelki tars ? Itt hangosan felrohogtem
Sima ingyen gyorsan nyilo punani aki isteniti a nos pasit akik szidja az asszonyt.
Mivel asszony bune nem valhat el
Ahhhhhh sajnalni kezdtem
Azt nem ertem szereto statuszhoz kell higy hianyozzon egy par agysejt
Iq light
Nincs buszkeseg se gerinc abban a riheronagyban aki mas ferjet akarja?
En ugy megtepnem ulni nem tudna tobbet nem mas ferje ala fekudni.
Mar latom te is egy buta liba vagy aki benyelte a nos pasi bugyiletolo dumajat.
A ferj aki otthon mar nem udvarol hanem mindent elvar hiszen a suket dumajat a felesege nem veszi be.
Csak arra figyrlj nehogy te legyel majd akit csalnak a megunt lyuk mert feleseg soha nem leszel.
A masik van mas ferje allamilag es egyhazilag jogilag es erkolcsilag is.
Regen ezert kinyirtak emlekezz erre
Es ne a feleseget hibaztasd keress szabad pasit
Bar szerintem annak ugysem kellesz ..
Nincs igazad ,kérdező.
Ezzel nyugtatgatod magad, de nem így van.
Nem szószerinti tulajdona,de Isten és/ vagy a társadalom előtt örök hűséget fogadott, és hogy kitartanak jóban rosszban egymás mellett.Az lettárs, csak "vadházasság" ,összebútoroztak,és együtt vannak, akármikor szétköltözhetnek.Hiába mondják akiket nem vettek el, hogy ez csak egy papír....titokban mindenki vágyik rá, hogy hivatalos feleség legyen...
Azért te se tiltakoznál, ha a drága szeretőd elválna,és elvenne feleségül..
Ha ez igy van ott van a hivatalos valas
Nem kell beleegyezni a masiknak
Ez az egyetlen elfogadhato ut
Megprobaljak helyrehozni ha nem megy valas es lezaras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!