Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hosszú távon jót tesz a házasságnak, ha a férjem nagyon anyás?
Én is sokáig az anyám mellett éltem, mégis két hónapja mondtam neki, hogy majd írok, de azóta sem vitt rá a lélek.
Aki anyás akar lenni az mindig az is marad.
Miert baj, ha 2-3 naponta felhivja az anyjat?
Ahogy nekem lejon, neked az a bajod, hogy az anyost csak a fia erdekli, te nem.
2-3 naponta felhívni, szerintem nem anyásság.
Tudod, mi az?
Exem minden nap, 7 órakor felhívta, 35-40 percet beszéltek, mindezt úgy, hogy haaatalmas távolságra, 25 kmre laktunk tőlük és MINDEN kiba. .. hétvégét náluk kellett töltenünk.
Persze hogy mindig csak a fia érdekli. Ő a fia. Nem téged nevelt fel, hanem a fiát. Te neki direktben senkije nem vagy, nem fűzi hozzád személyes érzelem. Te és a férjed két teljesen külön ember vagytok, abszolút lehetséges egyikőtökkel valamilyen kapcsolatban lenni, a másikótokkal meg semmilyenben vagy egy gyökeresen másmilyenben.
A fiára nyilvánvalóan nem tojik, nagyon is élő kapcsolatot ápol vele.
Ez amit leírsz szerintem nem vészes. Nem értem mi baj azzal, hogy pàr naponta beszélnek és te nem vagy téma. Nem kedvel, na és akkor mi van? Semmi. Nem kell kedvelnie vagy érdeklődni iràntad, csak mert a fia feleségül vett és kvàzi csak emiatt lettetek anyóssal rokonok. Legyen inkàbb képmutató és jàtssza meg, hogy szeret? Annak mi értelme? Ők ketten annyit tartjàk a kapcsolatot amennyit akarjàk. Nem a te dolgod. Neked nem kötelező pl làtogatóba menni. Ha azt làtja hogy pitizel neki attól csak s...ggnyalónak fog tartani de nem fogja érdekelni az életed.
Az én anyósom sem kedvel engem. Leszarom. Nem utàlom azért mert nem vagyok neki szimpi. Megesik az ilyesmi. A fèrjem 2 hetente ugrik be hozzà munka utàn , ilyenkor telefonon is egyeztetnek, és làtogatja húsvétkor, a szülinapjàn, a tesója szülinapjàn.
Szenteste pedig együtt megyünk oda és nàluk töltjük, fàt díszítünk, ajàndékozunk, kajàlunk, tàrsasozunk... Anyós évente egyszer jön hozzànk a férjem szülinapjàra. Szóval évente 2x talàlkozom vele. Ők akkor is egymàssal beszélgetnek, én meg hallgatom:) Egy ideig többet beszéltem de hamar leesett hogy anyósomat nem érdekli, sokszor vàgott a szavamba, így aztàn gyorsan meguntam, hogy részt vegyek a beszélgetésekben. Nem zavar. Ha nek kedvel hàt nem kedvel, ràhagytam. Amúgy a lànya férje első perctől tegezheti őt, nekem sosem ajànlotta fel 8 év alatt ( màr nem is érdekel)
Lépj túl rajta. Ha ezen agyalsz attól nem lesz jobb. Engedd el.
Ez HOL anyásság?
Az exemet minden második hétvégén ott ette a fene anyjánál - a kétnapi 40-50 perces telhívásokon kívül -, mikor 38 fokos lázam volt, akkor is lelépett, mert "anya vár".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!