Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogy éreznétek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek magatokat egy párkapcsolatban akár házasságban amely nem szerelemből, hanem kifejezetten egymás támogatására jött létre? (tehát quasi érdekből)

Figyelt kérdés

Érthető mire gondolok? Tehát nem úgy érdekből, hogy az egyik ragaszkodik a másikhoz, hogy mittudom én az eltartsa és kész, hanem attól több.

Mondjuk azon az elven, hogy ketten erősebbek mint külön külön. Támogatják például egymás karrierjét, hivatását, pályáját, sikerét, emelkedését stb. Ezenkívül az anyagi előnyök összetartóak. Tehát nem az igaz szerelem fújta össze őket.

De ezenkívül ugyanúgy élnek mint egy házasságban.

Mit gondoltok?

2018. máj. 25. 20:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9# Igen ezért írtam, hogy ezenkívül úgy élve együtt mint egy házasságban, szexszel, tisztelettel is, meg bizalommal is.
2018. máj. 25. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Én szimbiózisban élek magammal: egyedül is erős vagyok, amennyire tudok, támogatom a karrierem, a sikereimet, az emelkedésemet. :) Ehhez nincs szükségem az ellenkező nemre.

A párkapcsolat, mint egy fűszer csak megkoronázná mindezt.

Na és a legfontosabb, szerelmes nem tudok lenni magamba (sajnos :) ), így ha rám talál, akkor személyében kapcsolódok egy másik emberhez. A szerelem alap, létfontosságú nekem a párkapcsolathoz.

Ez a kapcsolat, amit felvázoltál, mint két hikomattos, életképtelen balfaxkodása. Szánalmas.

Nem sértegetésnek szántam, csak én így gondolom.

2018. máj. 25. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

Alapvetően ott kezdtek, ahova mások pár év házasság után jutnak. De ti nem fogtok csak azért válni, mert elmúlt a szerelem, és nem remeg már a gyomrod, ha rád néz.

Amíg barátság van köztetek, tisztelet, hűség, és elkötelezitek magatokat egymás mellett, akkor minden további nélkül menni fog. Még boldogok is lehettek egymással.

A szerelmi házasságok előtt ez volt "divatban".

2018. máj. 25. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Sehogy. Sosem hàzasodtam volna meg szerelem nélkül, pénzért plàne nem( nem vagyok prosti), de egyéb érdekekből sem.

Nem tudnék napi szinten olyannal élni akit nem szeretek, vagy max csak baràtok vagyunk+ akàrmilyen érdekből. Szàmomra a hàzassàg teljesen mâst jelent. Èrzelmi szövetséget hivatalos elkötelezettséget, szerelmet, vàgyat, eszméletlen jó szexet, megbecsülést, tiszteletet, hűséget és kitartàst egymàs mellett, hogy együtt éljünk és öregedjünk meg! Ha nem talàltam volna meg azt az igazit akivel minden klappol, akkor inkàbb egyedül, kutyàval mint érdekhàzassàgban.

2018. máj. 25. 23:25
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Jelen! Ilyen kapcsolatban élek. Kicsit olyan mint egy üzleti project csak szexel kiegészítve.Nehéz mert egyenjogúan kell belerakni a kapcsolatban mint ha csak üzleti partnerek lennénk, miközbe az érzelmek háttérbe szorulnak (ha egyáltalán léteznek).

Nincs olyan hogy majd én leülök és eltart a másik fél, vagy meglep ezzel azzal időnként. Nincsenek meglepetések, kiszámolt döntések vannak, mindenek ismerjük az anyagi értékét.

A szex is kb. bizonyításon alapul, a legjobbat kell nyújtani mert ez a feladatom.

Sokszor iszonyú nehéz mert a személyes kapcsolatok háttérbe kerülnek a munka és a pénz előnyére. Lojalitás, türelem és rugalmasság szükséges egy ilyen kapcsolathoz. Mindent arra építeni hogy együtt erősebbek vagyunk mint külön.

De boldogságnak nem nevezném, inkább közös érdekeken alapuló partnerkapcsolat.

2018. máj. 26. 00:02
 16/20 A kérdező kommentje:

15#

Azért ennyire hidegre nem is utaltam. Azért mondom, hogy azonkívül, hogy nem Shakespeare-i szerelem a történet, még olyan mint egy kapcsolat. Közös programokkal, évfordulóval, ajándékokkal, szexualitással, stb.

Ilyesmivel igenis rendelkező kapcsolat de ezenkívül hasonlóan ahogy írtad. A te érdeked az én érdekem alapon, még akkor is ha nem csak elvárva dolgokat, hanem segítve is, támogatva.

2018. máj. 26. 12:24
 17/20 anonim ***** válasza:

15 válaszoló vagyok.

Nincsenek ajándékok, mindennek ismerjük az anyagi oldalát. Nincs olyan hogy most elmegyünk valahová egy hétvégére. Drága és a pénzt lehet költeni másra is.

Rossz ilyen kapcsolatban éLni.

2018. máj. 26. 15:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát ilyenben tényleg az lehet, de én nem ilyenről beszélek.
2018. máj. 26. 16:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ahol a felek nem szeretik egymàst, nincsenek érzelmek, ott az az üzleti megàllapodàs ilyen. Kapcsolatnak nem nevezhető semmi esetre sem, mert az alapja hiànyik. ( kölcsönös szerelem). Így képtelenség boldogan élni. Ezért se értettem soha azt aki ilyesmibe belemegy. Sose lesz öröme a partnerében. Mondjuk az is igaz, hogy magànügy, csak akkor nem kell màrtírkodni meg panaszkodni hogy rossz ilyen VISZONYBAN élni. Mert sajàt vàlasztàs.
2018. máj. 26. 16:23
 20/20 A kérdező kommentje:
19# Hát errű van szó.... Egyébként nem olyan megfoghatatlan, én nem teljesen értek egyet, de vélhetően mártírkodni a legrosszabb tényleg. Mert egy az, hogy milyen a kapcsolat indítéka úgymond. De kettő, hogy megpróbálnak-e harmóniában élni vagy nem.
2018. máj. 26. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!