Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni, ha egy nő nőgyógyászati betegségek miatt nem úgy àll a szexhez?
7es itt nem csak a puszta szexrol van szó, kár hogy nem értetted. Intimitásról beszéltem, amihez hozzá tartozik az érintés, simogatás, összebujás.
De ez csak akkor működik, ha van szeretet.
A kérdező hozzászólását olvasva biztos vagyok benne, hogy ez a nő nem szereti őt.
Ha szeretek valakit, akkor jól esik az érintése. Főleg, ha bajom van, jó ha mellettem van. Nem mondok olyat, hogy takarodj innen.
Tudod kinek mondom azt, h takarodj innen? A kutyámnak.
.....
(De, annak is csak akkor, ha vmi nagyon rosszat csinál, láb alatt van és nem érti a szót.)
"Azért egy méheltávolítást nem egy két hónap feldolgozni. Jól írta már vki, kb mint egy férfinak a herék eltávolítását. Nem érzi most magát nőnek, a klimax tüneteivel is meg kell küzdenie"
Klimax csak akkor van, ha a petefészkeket is eltávolították, ugyanis az termeli a hormonokat, nem a méh. Ha netán így van, akkor érdemes hormonpótlást kérni.
Szóval, aki ilyen helyzetben is biztosítanak kielégülést a párjának ahelyett, hogy ráripakodna, hogy takarodjon, az csak szopatásra jó?
Ma is tanultam valamit. :)
Olvastam a válaszaid. Szerinted tényleg csak az a baj a házasságodban, hogy nincs szex???
Mert akkor tényleg nagy a baj.
Egyáltalán miért kellett a méhét kivenni?
Beszéltél már vele arról, hogy hogy érzi magát? Esetleg haragszik-e valamiért? Jól érzi magát testileg? Lelkileg hogy sikerül ezt feldolgoznia? Miben tudod támogatni?
A feleségedben hatalmas indulatok vannak, valamiért teljesen elzárkózik.
Hogy szoktad szóbahozni a szexet?
#17: Ha nem távolították el a petefészket, akkor van hormontermelés. És főleg nem szűnik meg 6 hét alatt.
"Szerencsésebbnek mondhatják magukat azok, akiknek egy, esetleg mindkét petefészkük megmaradt, hiszen akár egy petefészek is képes biztosítani a hormontermelést, s ebben az esetben nem jelennek meg idő előtt a változó kor tünetei. E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!