Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségnek kötelező minden este àgyba bújni a férjével?
Lassan 50 lesz, nem lehet, hogy kapuzárási pánik tört rá, és azért lett ez a rögeszméje, hogy minden nap hegyezni kell a cerkát, nehogy eltompuljon?
Régen is ilyen sokáig tartott egy alkalom?
Kissé álnaivnak érzem a kérdést. Gondolom te is tudod, hogy a törvény nem kötelez rá és erkölcsileg sem kötelességed minden nap kielégíteni a másikat. A megoldás az, hogy nem izmoztok egymással, hogy kinek van igaza, hanem mindketten normális hangon megindokoljátok a másiknak a vágyaitok, mik akadályoznak a másik vágyának kielégítésében és hoztok egy mindkettőtök számára elfogadható döntést. Így tesznek azok az emberek, akik szeretik egymást. Akik nem szeretik egymást azok állandóan azt keresik kinél van az igazság.
A napi két óra az borzasztó sok! Nekem erre még gyerek nélkül édes kettesben sem volna energiám. Szerintem egy előjátékkal és mosakodással együtt harminc perces együttlét teljesen oké. Igazából nem is értem mit lehet órákig maszatolni... Az ilyen "egészségügyi" szexet hamar le lehet zavarni.
Nem beszólásból mondom, de igazából örülnöd kéne, hogy ilyen jó erőben van a férjed. Elhanyagolt feleségnek lenni sokkal rosszabb.
Napi két óra az gyerek meg háztartás nélkül is baromi sok 🤤🤤
Szerintem is segítsen be a házi munkába, és tanuljon meg gyorsabban elmenni... Bár ezt gáz így megmondani, de napi 2 órát meg nem lehet kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!