Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk rájönnétek,hogy a férjetekre hajt egy másik nő. A férjetek pedig méregetné azt a másik nőt és gyakran beszél vele szexuális jellegű dolgokról.2018. máj. 2. 17:41
11/19 A kérdező kommentje:
Jo de mit csináljak?
2018. máj. 2. 19:35
12/19 anonim válasza:
Legközelebb, ha megint a szexről beszélgettek, mondd neki, hogy vele kipróbálnád milyen. Aztán majd látod a reakciót.
13/19 A kérdező kommentje:
Egyszer azt mondta így nyíltan ,ha nem lenne nős ,akkor már rég megd.ott volna az egyik kollégájának mondta. Szerintetek? Van nála esélyem?
2018. máj. 2. 21:01
14/19 anonim válasza:
A kérdés az, hogy te mit akarsz: akarsz-e szerető lenni, vagy feldúlnál-e egy házasságot?
15/19 A kérdező kommentje:
Én csak kipróbálnám milyen vele
2018. máj. 2. 21:11
16/19 anonim válasza:
A család feldúlása nem a szeretőn múlik, hanem a férjen, hogy beenged az életében egy mások nőt. Ero, a férj cincálja szét a családot, ha félrek*r. Viszont a nőt se értem, hisz annyi szingli pasi van, miért pont egy házas kell???
17/19 anonim válasza:
Én azt nem ertem, hogy miért a feleaégeket célzod meg ezzel a kerdéssel? Valószínű ő nem os tud erről az egészről.
18/19 anonim válasza:
Exemnél ez volt. Nem véletlen az exem.
Csetelt a "barátnőmmel", előbb csak szprmentén, aztán már szexuális jellegű - mit tennék veled - dolgokról is, majd kibeszélte a MI szexuális életünket... mikor lebukott azonnal kivágtam a fenébe.
19/19 anonim válasza:
16-os. Szerintem meg egy házasság feldúlása pontosan a feleségeken múlik: van egy réteg aki frigid a férjével, van egy réteg aki mindent de mindent megad az ágyban... kb olyan ez hosszútávon, mintha frigid lenne... azaz haláli unalmas. Végül pedig van egy szűk réteg, aki kölcsönösen partnerként kezeli a férjét, nem egy Istennek, nem egy büdös koldusnak. Na, ezeket a feleségeket sosem csalják meg. Oké, tudjuk, mindig a férfiak a szemetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!